PODROBNOSTI IZDELKA

Svojo družino zaščitite pred virusi in bakterijami iz zraka s filtrom CARE360, ki nevtralizira do 99,9 % škodljivih klic.

Prednosti

Aktivna zaščita pred virusi*

Filtre CARE360 odlikuje edinstvena kombinacija materialov, ki preizkušeno nevtralizirajo 99,9 % zajetih virusov iz zraka* in jih preprečijo, da bi ponovno vstopili v vaš dom. *preizkušeno na ISO18184-2019 za viruse A/PR8/34 H1N1 in HCoV-229E

Antibakterijska zaščita. Svojo družino zaščitite pred neželenimi obiskovalci.

Zaščita pred bakterijami v zraku je bistvena pri ustvarjanju bolj zdravega domačega okolja. Filtri CARE360 vsebujejo protibakterijsko sredstvo, ki na celičnem nivoju nevtralizira bakterijske encime ter pri tem eliminira kar 99,9 % zaznanih bakterij v domu in prepreči njihovo nadaljnje razmnoževanje.

Aktivna zaščita pred cvetnim prahom

Zajame in nevtralizira delce cvetnega prahu v zraku in s tem pomaga pri zmanjševanju možnosti alergijskih reakcij.

Izjemna filtracija finih delcev

Filtre CARE360 360 odlikuje napredna tehnologija filtracije, ki nudi 99,97 % filtracijo dražečih snovi do velikosti 0,3 µm in vključuje delce v velikosti 0,1 µm, s čimer pomaga zagotoviti kar najmanjšo stopnjo alergenov v vašem domu.

Pametni filtri

Vsak filter PURE A9 360 je opremljen s pametno oznako, ki meri izpostavljenost finim delcem ter preostanek življenjske dobe filtra. Aplikacija bo pokazala, kdaj je čas za menjavo filtra.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema
woman on couch with mobile phone