Kuhalna plošča Electrolux

Kuhalna plošča Electrolux

Premisleki pred nakupom

Da bi vam olajšali iskanje indukcijske kuhalne plošče z ekstrakcijo (imenovane tudi indukcijske kuhalne plošče z odzračevanjem), smo sestavili obsežen in uporaben seznam koristnih informacij, tako da se lahko prepričate, da boste kupili pravi aparat z prave lastnosti za vašo kuhinjo.

Svobodno načrtovanje kuhinje

Zagotovite si svobodo načrtovanje kuhinje. Ta duo združuje indukcijsko kuhalno ploščo z zmogljivim integriranim ekstraktorjem, tako da vam ni treba skrbeti za načrtovanje kuhalne plošče in ločene nape. Zdaj lahko načrtujete svojo kuhinjo s svobodo, ki jo potrebuje vaša ustvarjalnost.

Prostor pod kuhalno ploščo

Z ekstrakcijsko kuhalno ploščo Electrolux lahko pod kuhalno ploščo namestite predal s polno globino, kar pomeni več prostora za vašo veliko posodo ali celo lonce in ponve. Ekstraktorsko kuhalno ploščo je mogoče namestiti v delovne plošče od 4 mm naprej.

Najboljša namestitev v razredu

Electroluxove kuhalne plošče so preproste in hitre za namestitev. Ponujamo celo rešitev brez napeljave pri namestitvi kuhalne plošče z odvzemom v načinu recirkulacije. To pomeni, da cevi niso vidne, zrak pa kroži znotraj omare. Zahvaljujoč našemu inovativnemu filtrirnemu sistemu se vlaga zajame, kar pomeni, da ni nevarnosti kondenzacije, ki bi lahko poškodovala vaše pohištvo.

Kaj pomeni vgradnja recirkulacije in odvoda za izpušne pline?

Pri namestitvi ekstrakcijske kuhalne plošče v način recirkulacije zrak kroži znotraj omarice. Pri nameščanju ekstrakcijske kuhalne plošče v načinu odvoda potrebujete luknjo v steni, da lahko filtrirani zrak uhaja ven.

 • Recirculation hob
  Recirculation Benefits

  • Bolj trajnostna rešitev, ker gre manj zraka v okolje
  • Skoraj nobena izguba energije zaradi odvajanja toplega notranjega zraka skozi odvod v daljšem časovnem obdobju
  • Brez napeljave
  • Dodatna konstrukcijska dela niso potrebna (ni potrebe po prebijanju sten)
  • Ogleni filter 2 v 1 z dolgo življenjsko dobo pomaga ohranjati svež zrak v kuhinji.
  • Odstranljiv filter lahko enostavno očistite v pomivalnem stroju in regenerirate v pečici za dolgotrajno uporabo.

 • Exhaust hob
  Prednosti odvoda za izpušne pline

  • Visok pretok zraka
  • Visoka učinkovitost pri nizkih nastavitvah ekstraktorja
  • Brez dodatnih stroškov za filtre z aktivnim ogljem

Filtri 2 v 1 za recirkulacijski način

Ogljikovi filter z dolgo življenjsko dobo 2 v 1 združuje filtriranje maščob in vonjav v eni enoti.

1. Maščobni filter je izdelan iz črne kovinske mreže, ki zbira maščobo, olje in ostanke hrane neposredno med kuhanjem.

2. Nato sledi filter z dolgo življenjsko dobo – sestavljen iz aktivne ogljikove pene – ki nevtralizira morebitne vonjave.

Maščobni filtri za izpušni način

Maščobni filter pomaga odstraniti maščobo iz kuhinjskega zraka. Maščobni filter se uporablja, ko je naprava nameščena v izpušnem načinu.

Čiščenje filtrov 2 v 1

Normalno čiščenje
Očistite svoj ogljikov filter 2-v-1 z dolgo življenjsko dobo, ko je filter na videz poln umazanije. To bi moralo biti - odvisno od hrane, ki jo kuhate - približno vsakih 10-20 ur uporabe. Če kuhate z veliko olja ali maščobe, razmislite o pogostejšem čiščenju filtra. Ročno ga lahko očistite tudi v topli vodi s čopičem ali mehko gobico brez detergenta. Ali pa ga dajte v pomivalni stroj na temperaturo 65-70°C (program daljši od 90min) brez detergentov in brez posode. Filter je treba posušiti, preden ga vstavite nazaj v aparat. Sušimo v pečici 20-30 minut pri 70°C. Pečica deluje pri funkciji brez prezračevanja (statična)

Regeneracija ogljikovega filtra z dolgo življenjsko dobo
Kuhalna plošča ima vgrajen senzor, ki vas opomni na regeneracijo filtra. Po 100 urah uporabe indikator filtra # začne utripati, kar pomeni, da je čas za regeneracijo filtra. 1. Očistite ogljikovi filter 2-v-1 z dolgo življenjsko dobo, kot je opisano zgoraj (običajno čiščenje), da odstranite umazanijo in maščobo. Ali pa ga dajte v pomivalni stroj na temperaturo 65-70°C (program daljši od 90min) brez detergentov in brez posode. 2. Nato ga dajte za 60 minut na regeneracijo v pečico na neventilirano funkcijo na 100°C. Nato vstavite nazaj v aparat. Največje število ciklov regeneracije je 7-krat. Po tem času je treba filter zamenjati.

Preberi več

Čiščenje filtrov za maščobo

Filter za maščobo lahko ročno sperete z vročo vodo in detergentom ali ga postavite v pomivalni stroj z detergentom. Filter za maščobo lahko očistite kolikokrat želite, ne da bi ga bilo treba zamenjati.

 • Bridge hob
  Bridge icon
  Bridge

  Funkcija Bridge vam omogoča združitev dveh ločenih kuhalnih območij v eno veliko površino. S samodejno usklajenimi nastavitvami temperature in časa je idealen za vsako kuhinjo.

 • Double bridge hob
  Double bridge icon
  Dvojna Bridge tehnologija

  Z dvojno bridge tehnologijo lahko združite dve kuhalni površini in ustvarite eno večjo kuhalno površino. Najboljše od vsega pa je, da imate to funkcijo na obeh straneh kuhalne plošče. Zdaj lahko namestite večje ponve in pripravite več obrokov, ki jih imate radi.​

 • Flexibridge® hob
  Flexibridge® icon
  Flexibridge®

  Funkcija FlexiBridge® v naši indukcijski kuhalni plošči naredi kuhanje bolj enostavno. Tri možnosti postavitve zagotavljajo večjo prilagodljivost pri uporabi različnih loncev in ponev hkrati. Izberite dve srednje veliki coni; majhen in velik; ali eno zelo veliko.

 • Double FlexiBridge® hob
  Double FlexiBridge® icon
  Double FlexiBridge®

  Double FlexiBridge® zagotavlja dve 4-segmentni kuhalni površini, ki povezujeta do 4 cone za največjo prilagodljivost. Sedaj lahko kuhate z lonci in ponevi različnih velikosti, saj je vsaka stran prilagodljiva vašim potrebam.​

 • Breeze hob
  Breeze icon
  Breeze

  Funkcija Breeze osveži zrak v vaši kuhinji z nizko stopnjo hrupa, ko končate s kuhanjem. Zdaj se lahko po obroku sprostite ali zabavate v prijetnem okolju brez dima.​

 • Hob2hood® hob
  Hob2hood® icon
  Hob2hood®

  Ekstraktor se samodejno prilagaja, ko povečate ali znižate stopnjo moči kuhalne plošče. Tehnologija Hob2Hood® vam omogoča, da se osredotočite na hrano, medtem ko kuhalna plošča in ekstraktor brez težav delata za vas.

Wi-Fi funkcija

Povežite svoj aparat z aplikacijo My AEG Kitchen in kar najbolje izkoristite svoj aparat. Prek aplikacije lahko na daljavo upravljate svoj ekstraktor, aplikacija pa ima veliko uporabnih vodnikov, ki vas naučijo uporabljati funkcije vaše naprave. Aplikacija vam celo pošlje obvestila, ko je čas za čiščenje filtra.