Popravilo vašega aparata

Mi smo strokovnjaki pri popravljanju vaših aparatov. Poglejte si vse možnosti spodaj in rezervirajte pooblaščenega Electrolux serviserja, da bo izvedel hitro in profesionalno popravilo.

Covid-19 informacije

V kolikor želite, da vas obišče serviser vam priporočamo, da se najprej obrnete na naš klicni center. Morda gre za zadevo, ki vam jo lahko pomagamo rešiti, ne da bi vas na domu obiskal naš serviser. Ravno tako, lahko obiščete https://www.electrolux.si/support/ , ki je namenjen podpori v kateri delimo znanje o reševanju težav, na katere lahko naletite v postopku uporabe vašega aparata.

V kolikor je obisk serviserja nujen, bo vaš zahtevek za popravilo zabeležen v našem sistemu in posredovan na najbljižji servis. V skladu s sprejetimi ukrepi za zajezitev epidemije, bodo serviserji obravnavali vašo prijavo. Če ste rezervirali obisk serviserja, vas prijazno prosimo, da preverite status planiranega obiska servisa z našim klicnim centrom.

Preberi več

Naročite popravilo

Popravilo

Vemo, kako neprijetno je, če se pokvari aparat. Naročite popravilo pri enem od naših pooblaščenih serviserjev, da bo vse zopet delovalo. Naši tehniki so razpršeni po celotni državi in bodo poskrbeli za kvaliteten servis.

  • Usposobljeni tehniki na strani pooblaščenih serviserjev Electrolux.
  • Zanesljiva in profesionalna storitev.
  • Originalni nadomestni deli Electrolux.
  • Brezplačno popravilo znotraj garancijskega obdobja.
Service technician repairing oven

Profesionalno narejeno - profesionalno popravljeno

Nihče ne pozna boljše vašega aparata, kot mi. Lahko nam zaupate, da bomo poskrbeli za kvalitetno oskrbo. Imamo serviserje z visokimi standardi po celi državi. Vaše aparati prispevajo k funkcionalnosti vašega doma - in mi stremimo k temu, da takšen tudi ostane.