ženska govori z moškim

Popravilo vašega aparata

Mi smo strokovnjaki pri popravljanju vaših aparatov. Poglejte si vse možnosti spodaj in rezervirajte pooblaščenega Electrolux serviserja, da bo izvedel hitro in profesionalno popravilo.

Covid-19 informacije

Če ste bili vi, katerikoli družinski član ali vaš neposredni sodelavec v zadnjih 14 dneh na kateremkoli območju, ki ga je prizadela epidemija bolezni covid-19, ali če imate vi ali član vaše družine vročino ali akutne respiratorne simptome, ki so lahko znak prehlada ali gripe, vas prosimo, da ne rezervirate obiska serviserja vsaj še 7 dni po tem, ko so izginili vsi simptomi, ali da počakate vsaj 14 dni, če ste se vrnili s kateregakoli območja, ki ga je prizadela epidemija bolezni covid-19. 

Če ste že rezervirali obisk serviserja, vas prijazno prosimo, da  spremenite termin planiranega obiska serviserja z našim Klicnim centrom. 

Naročite popravilo

Popravilo

Vemo, kako neprijetno je, če se pokvari aparat. Naročite popravilo pri enem od naših pooblaščenih serviserjev, da bo vse zopet delovalo. Naši tehniki so razpršeni po celotni državi in bodo poskrbeli za kvaliteten servis.

  • Usposobljeni tehniki na strani pooblaščenih serviserjev Electrolux.
  • Zanesljiva in profesionalna storitev.
  • Originalni nadomestni deli Electrolux.
  • Brezplačno popravilo znotraj garancijskega obdobja.

Profesionalno narejeno - profesionalno popravljeno

Nihče ne pozna boljše vašega aparata, kot mi. Lahko nam zaupate, da bomo poskrbeli za kvalitetno oskrbo. Imamo serviserje z visokimi standardi po celi državi. Vaše aparati prispevajo k funkcionalnosti vašega doma - in mi stremimo k temu, da takšen tudi ostane.