Resnično intuitivna linija kuhinjskih aparatov

Odkrijte linijo inovativnih gospodinjskih aparatov, ki oblikujejo boljše življenje, ter ponovno odkrijte pomembnost odličnih okusov hrane. Z napravami Electrolux Intuit linije boste svojo kuhinjo oblikovali po svojih potrebah in stilu kuhanja.

Skandinavski dizajn

Funkcionalne, preproste za uporabo in zelo inovativne naprave, ki vam pri pripravi jedi dajejo občutek, da ste kuharski mojster. Odkrijte elegantno ergonomijo intuitivne linije, izpopolnjeno do podrobnosti.

Preprosto delovanje, nove možnosti in intuitivno, izpopolnjeno do podrobnosti. Naš švedski pristop k oblikovanju je usmerjen na posameznika. To pomeni, da je bila nova linija kuhinjskih aparatov znamke Electrolux ustvarjena tako, da njihova uporaba ne zahteva nobenega napora, obenem pa omogoča užitek, nove možnosti ter odkrivanje okusov in novih kulinaričnih doživetij.

Intuitivne rešitve

Electroluxova lintuitivna inija se razlikuje po svoji intuitivni funkcionalnosti, ki vam nudi največjo podporo pri udobni in preprosti uporabi. Tako lahko pripravljate jedi na svoj način, z rezultati, primerljivimi z najboljšimi restavracijami.

Pri spremembah smo vedno v ospredju, izbiramo materiale in premaze, ki temeljijo na funkcionalnosti, kakovosti in minimalnem vplivanju na okolje. Z našo skandinavsko zasnovo so izkušnje bolj človeške, nepozabne, brezčasne in istočasno eksperimentalne. Zagotavljamo, da rešitve, ki jih predlagamo, nudijo podporo vsakodnevnemu življenju naših uporabnikov. Tako lahko oni in njihovi najbližji dosežejo več na trajnosten način.

Naprave, ki mislijo namesto vas

Pomoč pri kuhi je serija rešitev, ki omogoča preprosto in udobno pripravo celo najbolj izbranih jedi. Vedno z učinkom, ki ga pričakujete. Tudi kadar pripravljate zabavo za več ljudi.

Ne glede na to ali iščete inovativne tehnologije, ki vedno znova omogočajo odlične rezultate, ali naprave, ki se prilagajajo vašim potrebam in omogočajo udobnejšo pripravo jedi ter vam prihranijo čas, ali pa morda samo lep dizajn – vse to boste našli v naši ponudbi. Izbira je vaša.

Naša nova linija kuhinjskih pripomočkov je bila ustvarjena z namenom izpolnjevanja potreb potrošnikov.

 • Ponudba Flex
  Odlično za zaposlene ljudi

  Flex – fleksibilno kuhanje.

  Največje udobje in prihranek časa za zaposlene ljudi.

 • Ponudba Pro
  Odlično za kuharske navdušence

  Pro – precizno kuhanje.

  Napredne tehnologije za kuharske navdušence.

 • Ponudba Sense
  Odlično za perfekcioniste v kuhinji

  Sense – pomoč pri kuhi.

  Odlični učinki, vedno znova.

Spoznajte novo in resnično intuitivno linijo kuhinjskih aparatov Electrolux.

Pečice in mikrovalovne pečice

Izkoristite pomoč kuharskega mojstra. AssistedCooking je kot kuhanje pod nadzorom profesionalnega šefa. Izberite jed in pečica bo izbrala pravilen program in čas. Najboljše recepte lahko dodate med priljubljene.

Indukcijske kuhalne plošče

Kuhajte kot kuharski mojster. Intuitivne in napredne indukcijske kuhalne plošče, s katerimi lahko pripravljate jedi tudi za najzahtevnejše gurmane. Preprosto, hitro in varno s funkcijo začasne ustavitve kuhanja.

Pomivalni stroji

Pomivalni stroj QuickSelect odpravlja težave pri ugibanju, kateri pralni cikel izbrati. Vse, kar morate storiti, je, da izberete čas in dodatne možnosti, pomivalni stroj pa bo poskrbel za vse drugo. Vaša posoda bo po vsakem pranju čista in suha.

Nape

Posvetite se kuhanju. Funkcija Hob2Hood s pomočjo brezžične povezave poveže napo s kuhalno ploščo in tako delovanje prilagodi nastavitvam na vaši kuhalni plošči.

Hladilniki

Ohranite živila bolj sveža dalj časa. Tehnologije, ki zagotavljajo optimalno vlažnost v notranjosti hladilnika in preprečujejo odtaljevanje. Zagotovljena svežina živil tudi po 7 dneh.

Izvedite več

 • Izberite popolno pečico.

  Z našo pečico boste vedno dosegli popolne rezultate. S paro, vgrajeno termo sondo in programi peke, ki so vam na voljo, se lahko sprostite in prepustite pečici, da ustvari okusne jedi. Izrazite svojo kreativnost in preizkusite recepte, ki so se vam še pred kratkim zdeli nemogoči – tokrat boste kulinarični uspeh zagotovljen.

 • Izberite popolno kuhalno ploščo.

  Naj vam naša kuhalna plošča pomaga pri vsaki fazi kuhanja. Naj vas v vaši kuhinji nič ne omejuje – konec je ugibanja glede tega, ali sta ponev ali olje dosegla pravo temperaturo, na voljo pa je tudi stalno prilagajanje nastavitev. Indukcijska kuhalna plošča SenseFry® vas bo razrešila teh ugibanj. Vse, kar morate storiti, je, da izberete jed in želeni končni rezultat, naprava pa bo poskrbela za vse drugo.

 • Izberite popolni pomivalni stroj.

  Zlaganje posode v pomivalni stroj in iz njega vsekakor ni najljubša dejavnost večine ljudi. Želimo si ustvariti rešitve, s pomočjo katerih se lahko posvetite tistemu, kar je v kuhinji najbolj pomembno. S poenostavitvijo vsakodnevnih opravil, kot je npr. pomivanje posode, vam omogočamo, da se posvetite kreativnejšim dejavnostim.