PODROBNOSTI IZDELKA

Naš pralni stroj TimeCare s funkcijo TimeManager omogoča nastavitev krajših ciklov pranja glede na vaše potrebe. Na nadzorni plošči izberite funkcijo TimeManager in skrajšajte dolžino cikla tudi do štirikrat. Izvrstni rezultati pranja takrat, ko si želite.

Prednosti

Electrolux - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - EW2F672S

AutoSense za samodejno prilagoditev pranja

Funkcija AutoSense se prilagodi vašim potrebam in poskrbi za odlično nego oblačil. Funkcija prilagodi čas pranja ter porabo vode in energije količini perila. Za popolno nego perila brez zapravljanja virov.

Soft Drum, za nežno pranje

Funkcija Soft Drum je zasnovana za nadvse nežno nego oblačil. Nežni dotok vode zavaruje perilo med pranjem, posebno delovanje bobna pa preprečuje, da bi se oblačila razvlekla ali poškodovala med delovanjem centrifuge.

S funkcijo zakasnjenega vklopa se pranje perila prilagodi vam

Funkcija zakasnjenega vklopa vam omogoča nadzor nad perilom. Začetek pranja lahko prestavite, tako da oprano perilo ne bo čakalo na vas v bobnu. Zdaj se perilo prilagaja vam.

Spremenite nastavitve z intuitivnim upravljanjem na dotik

Uživajte v inovativnem upravljanju vašega pralnega stroja z našimi tipkami na dotik. Enostavno upravljajte nastavitve in vklopite pranje le s pritiskom na tipko.

Electrolux - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - EW2F672S

Z AutoClean čiščenje filtra ni potrebno

Sistem AutoClean filtrira delce iz pralnega cikla in manjše predmete zbere v gumi na vratih. Nato se samoočisti*, kar pomeni manj časa za vzdrževanje in več časa za vas. *Namenjeno le običajni rabi v gospodinjstvu; za najprimernejše vzdrževanje preberite navodila za uporabo.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove