PODROBNOSTI IZDELKA

Vgradni pralni stroj PerfectCare 800 s sistemom UltraCare uporablja edinstveno tehnologijo vnaprejšnjega mešanja za aktivacijo detergenta. S tem omogoča pranje perila pri nižjih temperaturah, manjšo porabo energije in daljšo obstojnost oblačil.

Prednosti

S programom UltraWash za pranje pri 30 ºC prihranite več kot 30 % energije v primerjavi s programom za pranje bombaža pri 40 ºC.

Zahvaljujoč naši tehnologiji vnaprejšnjega mešanja, naš program UltraWash ponuja izjemno učinkovitost čiščenja tudi pri 30 ºC v manj kot eni uri. Obenem lahko s tem programom prihranite do 30 % energije (v primerjavi s programom za pranje bombaža pri 40 ºC). Prijazen do oblačil – in do okolja.

Izjemna nega perila z dotikom pametnega telefona

Z aplikacijo MyElectrolux lahko na daljavo iz pametnega telefona upravljate naprave za perilo. Uporabite funkcijo Svetovalec za nego, za navodila strokovnjaka glede najboljšega pranja perila. Funkcija MyFavourites shrani nastavitve za pogosto nošena oblačila.

Osvežite oblačila in odstranite neprijetne vonjave* s programom FreshScent

Uživajte v občutku ravnokar opranega perila z manj vode. Če oblačila osvežite s paro, jih lahko v 25 minutah zgladite in odstranite neprijetne vonjave.* Za še več svežine lahko programu FreshScent dodate našo dišavo za parno čiščenje.

* Zunanji preizkus dokazuje odstranitev vonja po cigaretnem dimu med ciklom programa FreshScent.

S sistemom SensiCare prihranite 30 %* časa ter stroškov vode in energije

Sistem SensiCare nastavitve vsakega programa prilagodi količini perila. Pametni senzorji skrajšajo čas pranja ter porabo vode in energije zmanjšajo za do 30 %*, s čimer zagotovijo učinkovito pranje brez pretirane obrabe oblačil.

* Notranji preizkus glede časa trajanja ter porabe vode in energije pri programu za pranje bombažnih oblačil pri 30 °C, optimiziranem s sistemom SensiCare za 1 kg perila v primerjavi z maksimalno količino perila.

Uživajte v mirnem domu z našim tihim pralnim strojem.

Naš vgrajen tihi pralni stroj, ki ga lahko namestite za vrata omare, je zasnovan za delovanje z minimalno stopnjo hrupa. To pomeni, da lahko med ciklom pranja ohranite mirno in tiho okolje, v katerem se lahko posvetite ostalim opravilom.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone