PODROBNOSTI IZDELKA

Parna postaja Renew 800 zagotavlja natančno nego za hitro glajenje gub na vašem perilu. Za aktivacijo se dotaknite – visokotlačna para in toplota za vse tkanine. Iz reciklirane plastike in trajnostne embalaže za manjši ogljični odtis.

Prednosti

PrecisionCareTM – pametna skrb za oblačila

Natančno parno likanje in prilagojeni programi za profesionalne rezultate – za izbiro se preprosto dotaknite. Visokotlačna para na dosegu vaše roke za hitro glajenje tudi najhujših gub.

Likalna plošča RESILIUM™ Ski 264, odporna proti praskam

Zlata likalna plošča RESILIUM™ Ski 264 je odporna proti praskam in izdelana tako, da zlahka drsi po vsaki tkanini. Dodatne luknjice za paro zagotavljajo natančno delovanje in hitrejše likanje. Nikoli več se ne mučite z gubami.

Sprednja luč

Pametna sprednja luč označuje, kdaj je likalnik pripravljen za uporabo, in ves čas osvetljuje vašo tkanino – tako da je vaša izkušnja čimbolj učinkovita in nenaporna. Nikoli ne spreglejte zmečkanosti.

Visokotlačna para

Vsakokrat zlikajte celotno perilo s popolnimi rezultati. S parnim tlakom 7,5 bara in močnim izpihovanjem pare z močjo 460 g zmečkanost takoj izgine.

Velika posoda za vodo

"Velika 1,2-litrska posoda za vodo vam omogoča nego več perila naenkrat. Likajte dlje in porabite manj časa za ponovno polnjenje. "

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone