PODROBNOSTI IZDELKA

Izberite prilagodljivo funkcijo visoke ali nizke pare v kombinaciji z ogrevano ploščo za parno likanje, ki učinkovito prodre celo v grobe tkanine. Z dvema različnima parnima funkcijama lahko hitro in za dlje časa zgladite gube na oblačilih.

Prednosti

Odstrani do 99,99 % vseh bakterij.*

Osvežite svoja oblačila med delom in večerjo ali obnovite kose, ki se skrivajo na dnu vaše omare. Parno likanje je hiter in preprost način za poživitev vaših oblačil med pranji.

*Preizkus je na osnovi kitajskega standarda za parne likalnike QB/T 5200-2017 septembra 2020 izvedla družba SGS, vključeval pa je preverjanje prisotnosti bakterij tipov Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) in Candida albicans (CICC® 1965™) po 1 minuti likanja s paro pri temperaturi nad 120 °C.

Gladko parno likanje brez truda.

Likalnik je opremljen z grelno ploščo, ki nežno in učinkovito poskrbi za vaša oblačila. Kombinacija premišljene oblike in keramične grelne plošče GLISSIUM™ zagotavlja, da se vaša oblačila ne zatikajo za ostre robove. Za še lažje parno likanje uporabite zaklep proženja ter s tem razbremenite dlani in roke.

Snemljiva posoda za vodo.

Za čim bolj preprosto življenje vključuje ročni parni likalnik za oblačila Refine 700 snemljivo posodo za vodo. To pomeni, da lahko posodo preprosto odstranite, jo ob najbližji pipi napolnite z vodo in jo ponovno namestite na likalnik.

Dodatna oprema za izboljšano nego.

Posebno oblikovana dodatna oprema zagotavljaj preprosto parno likanje debelejših tkanin in zaščito detajlov, kot so biseri ali bleščice. Rokavica in torbica 2-v-1 vaše roke zaščitita pred paro in omogočata preprosto pospravljanje.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone