PODROBNOSTI IZDELKA

Pripravljen za uporabo v nekaj sekundah, vaša oblačila so lahko takoj brez gub in sveža. Ker je ročni parni likalnik za oblačila Refine 600 prenosen in primerne velikosti, ga lahko enostavno vzamete in uporabljate, kadar koli je treba vašo obleko osvežiti.

Prednosti

Electrolux - Parni likalniki za oblačila - E6HS1-2EG

Likalna deska ni potrebna.

Ročni parilnik oblačil Refine 600 vam omogoča, da oblačila parite neposredno na obešalniku. Segreje se v samo 20 sekundah in zagotavlja stalen pretok pare z dovolj moči, da osveži in razguba katero koli obleko.

Electrolux - Parni likalniki za oblačila - E6HS1-2EG

Vaša oblačila osveži in odstrani do 99,9 %* bakterij.

Nimate časa oprati vaših najljubših oblačil? Ročna naprava za parno pokončno likanje oblačil Refine 600 ne samo, da vaša oblačila poravna, pač jih tudi osveži. Para prodira skozi vlakna tkanine in odstrani do 99,9 % * bakterij.

*Test, ki ga je izvedel SGS, je temeljil na kitajskem standardu naprav za parno obdelavo oblačil QB/T 5200-2017, v maju 2020 za bakterije vrst Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) in Candida albicans (CICC® 1965™) za 3 minute pare pri temperaturi nad 140 °C.

Electrolux - Parni likalniki za oblačila - E6HS1-2EG

Snemljiv rezervoar za vodo.

Da bi vam življenje čim bolj poenostavil, ima ročni parni likalnik oblačil Refine 600 snemljiv rezervoar za vodo. Kar pomeni, da ga preprosto odstranite, greste do najbližje pipe, da ga napolnite z vodo, nato pa ga spet priključite.

Electrolux - Parni likalniki za oblačila - E6HS1-2EG

Nič več površine, ki bi bila predolga.

Je vaša vtičnica predaleč ali morate doseči velike površine, kot so zavese? Ročni parnik za oblačila Refine 600 s priključnim kablom dolžine 3 metrov pomeni, da težko dosegljive površine ne obstajajo več.

Electrolux - Parni likalniki za oblačila - E6HS1-2EG

Dodatki: krtače in rokavice.

Vsak ročni parni likalnik za oblačila Refine 600 ima posebej zasnovano krtačo, ki pari omogoča, da prodre v debelejše tkanine, kot je denim. Priložena je tudi zaščitna rokavica za zaščito roke pred vročo paro.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove