KBW5X

Electrolux 900 hladilnik višine 45.5 cm

PODROBNOSTI IZDELKA
Vrsta aparatahladilnik
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)F
Sum of volume of chill compartments (EU 2017/1369)49
Climate Class (EU) 2017/1369N-ST
Annual energy consumption (EL)100
Število polic v hladilniku2 Wooden Full Width + 1 Plastic bottom basement Full Width
Število pokrovov1
Predali v hladilnikubrez
PODROBNOSTI IZDELKA
S kompaktno vinsko vitrino 900 lahko v dovršenem shranjevanju vina uživate tudi v najmanjši kuhinji. Vitrina je primerna za shranjevanje največ 18 steklenic pri temperaturi med 5 °C in 20 °C, odvisno od vaših potreb. Vsak kozarec vina, ki ga nalijete, zavrtite in okusite, bo za vas pripravljen pri idealni temperaturi.
Vinska vitrina, ki vselej zagotavlja popolno hlajenje

V naši vinski vitrini lahko steklenice shranjujete pri idealni temperaturi ter ob vsakem kozarcu uživate v izvrstnem vinu. Hlajenje lahko preprosto nastavite na temperaturo med 5 °C in 20 °C, ki je najprimernejša za vaše vino.

18 steklenic, 1 vinska vitrina

Načrtujete večerjo s prijatelji? Pozabite na pomanjkanje hladilniškega prostora za vinske steklenice. V našo vinsko vitrino lahko shranite do 18 steklenic naenkrat.

V naši vinski vitrini lahko hranite steklenice najrazličnejših velikosti

Ta vinska vitrina je tako prostorna, da lahko v njej hranite celo zelo velike steklenice, kot so magnumi šampanjca in proseka. Police, ki so zasnovane za popolno prilagodljivost, omogočajo shranjevanje steklenic najrazličnejših oblik in velikosti. V vitrini bo vselej dovolj prostora za vaše najljubše pijače.

Vinska vitrina se brezhibno zlije s prostorom

Naše vinske vitrine se brezhibno zlijejo tudi z majhnimi kuhinjami. Zahvaljujoč kompaktnemu dizajnu brez štrlečih ročajev se vitrina tesno prilega napravam okoli nje. In ker smo jo ustvarili v sklopu celovitega nabora naprav, je čudovit dodatek vsakem prostoru.