PODROBNOSTI IZDELKA

S kompaktno vinsko vitrino 900 lahko v dovršenem shranjevanju vina uživate tudi v najmanjši kuhinji. Vitrina je primerna za shranjevanje največ 18 steklenic pri temperaturi med 5 °C in 20 °C, odvisno od vaših potreb. Vsak kozarec vina, ki ga nalijete, zavrtite in okusite, bo za vas pripravljen pri idealni temperaturi.

Prednosti

Vinska vitrina, ki vselej zagotavlja popolno hlajenje

V naši vinski vitrini lahko steklenice shranjujete pri idealni temperaturi ter ob vsakem kozarcu uživate v izvrstnem vinu. Hlajenje lahko preprosto nastavite na temperaturo med 5 °C in 20 °C, ki je najprimernejša za vaše vino.

18 steklenic, 1 vinska vitrina

Načrtujete večerjo s prijatelji? Pozabite na pomanjkanje hladilniškega prostora za vinske steklenice. V našo vinsko vitrino lahko shranite do 18 steklenic naenkrat.

V naši vinski vitrini lahko hranite steklenice najrazličnejših velikosti

Ta vinska vitrina je tako prostorna, da lahko v njej hranite celo zelo velike steklenice, kot so magnumi šampanjca in proseka. Police, ki so zasnovane za popolno prilagodljivost, omogočajo shranjevanje steklenic najrazličnejših oblik in velikosti. V vitrini bo vselej dovolj prostora za vaše najljubše pijače.

Vinska vitrina se brezhibno zlije s prostorom

Naše vinske vitrine se brezhibno zlijejo tudi z majhnimi kuhinjami. Zahvaljujoč kompaktnemu dizajnu brez štrlečih ročajev se vitrina tesno prilega napravam okoli nje. In ker smo jo ustvarili v sklopu celovitega nabora naprav, je čudovit dodatek vsakem prostoru.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone