PODROBNOSTI IZDELKA

Zamrzovalnik 600 TwinTech® No Frost Fridge Freezer ohranja sočno in vlažno hrano. Njegov sistem dvojnega hlajenja ohranja idealno vlago in hrani preprečuje, da bi se izsušila. Hkrati zagotavlja, da vam nikoli več ne bo treba odtaljevati zamrzovalnika.

Prednosti

TwinTech No Frost: Zaščiti živila in preprečuje nalaganje ledu

Dvojni sistem hlajenja TwinTech® No Frost omogoča ločeno kroženje zraka v hladilniku in zamrzovalniku. To ohranja ravno pravo raven vlažnosti v hladilniku in preprečuje, da bi se hrana v hladilniku izsušila, hkrati pa preprečuje nalaganje ledu v zamrzovalniku.

Z Multiflow preprečite izsušitev ali nehoteno zamrznitev hrane

Z Multiflow živila ohranjajo svojo kakovost, saj zagotavlja stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem hladilniku ter zaščiti živila pred izsuševanjem ali nehotenim zamrzovanjem. Živila ostajajo slastna do naslednjega obiska trgovine.

Elegantna ploska zasnova vrat

Vrhunski izgled hladilnika popolno dopolni sodobno kuhinjo. Čiste linije in povsem ravna izvedba pomenijo, da bo poravnan z drugimi napravami in delovnimi pulti v kuhinji. Ugreznjeni ročaji pa so skriti na spodnjem delu vrat in na ta način poudarijo eleganco.

Enostaven nadzor z elektronskim upravljanjem na dotik

Elektronsko upravljanje na dotik zagotavlja preprost dostop do nastavitev in funkcij v hladilniku, tako da lahko upravljate temperaturo glede na svoje potrebe. Vrhunski nadzor na dosegu prstov.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone