PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 800 Cooling 360° z elegantno notranjostjo iz nerjavnega jekla zagotavlja enakomerno temperaturno porazdelitev na vsaki polici. Varuje vaša živila, ne glede na to, kam jih postavite.

Prednosti

Vsak kotiček. Temeljito ohlajen. S Cooling 360°

Cooling 360° - notranjost iz vrhunskega nerjavnega jekla in napredno hlajenje. Učinkovite prezračevalne odprtine omogočajo enakomerno temperaturno porazdelitev na vsaki polici, s čimer zagotavljajo, da je hrana zaščitena ne glede na to, kam jo postavite.

GreenZone+ pomaga zaščititi sadje in zelenjavo

GreenZone+ je idealen predal za zelenjavo. Odvaja odvečno vlažnost, pri tem pa ohranja ustrezno količino vlage za vašo zelenjavo. Za zdravo sadje in zelenjavo.

TwinTech® No Frost - hrana ostane navlažena in sočna

Tehnologija TwinTech® No Frost ima napredne sisteme dvojnega hlajenja za hladilnik in zamrzovalnik. Ta tehnologija zagotavlja, da v zamrzovalniku ne bo nakopičenega ledu, v hladilniku pa bo optimalna vlažnost, kar preprečuje izsuševanje hrane.

Prilagodljivo shranjevanje s CustomFlex®

CustomFlex® omogoča svobodno prilagajanje prostora v hladilniku. Na vratih so premične posodice različnih velikosti, tako lahko prostor prilagodite svojim potrebam. Posodice so celo snemljive in jih lahko odstranite iz hladilnika za preprost dostop.

Vedno pod nadzorom. Z aplikacijo Electrolux

Upravljajte vaš hladilnik z vašo pametno napravo. Prejemajte obvestila, če so vrata odprta, kot tudi napotke za vzdrževanje, da bo vaš hladilnik deloval brezhibno. Naučite se, kje in kako shranjevati živila, da skrbno ohranite njihovo kakovost.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone