KOAAS31WT

Electrolux 900 SteamPro vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA
Barva

Naše najbolj energijsko učinkovite pečice – varčujejo z viri, obenem pa zagotavljajo izjemen okus

Pečice EcoLine so naši najbolj energijsko učinkoviti modeli. Vsi modeli imajo funkcijo pare, ki omogoča peko pri nizkih temperaturah in prihrani do 20 % energije*. Vsebuje funkcijo čiščenja s paro, ki porabi do 95 %* * manj energije v primerjavi s pirolitičnim čiščenjem.

*Na podlagi internega testa, s katerim smo primerjali peko fileta lososa s funkcijo FullSteam in običajno peko lososa brez pare pri 170 ºC. ** Na podlagi internih testov, s katerimi smo primerjali porabo energije pečice SteamPro (parno čiščenje) in pečice SteamCrisp (pirolitično čiščenje). **Program Parno čiščenje je patentiralo podjetje Electrolux US2017082295 (A1) – METODA ZA ČIŠČENJE PEČICE S PARO.
Izvedite več
-
Prostornina (L) -
-
Funkcija Steamify®
Funkcija Steamify®
Povezano kuhanje
Povezano kuhanje
Senzor Food Sensor
Senzor Food Sensor
Funkcija Fast Heat Up
Funkcija Fast Heat Up
PODROBNOSTI IZDELKA
Pečica 900 SteamPro s funkcijo Steamify® omogoča kuhanje, peko peciva in mesa ter kuhanje s paro s profesionalnimi rezultati. Zdaj lahko hrano pripravljate s tehniko Sous-vide doma. Za pripravo hrane kot v restavraciji samo izberite temperaturo, funkcija Steamify® pa poskrbi za prave nastavitve pare.
Electrolux - Steam oven - KOAAS31WT
Steamify®, vaš parni asistent

S funkcijo Steamify® je priprava okusnih jedi še preprostejša. Vnesite temperaturo, pri kateri običajno kuhate, pečica pa bo samodejno prilagodila nastavitve, kar pomeni, da bodo vaše jedi s pomočjo pare popolne. Za zdravo in okusno hrano je tukaj naš strokovnjak za paro.

Electrolux - Steam oven - KOAAS31WT
Umetnost kuhanja s funkcijo sous-vide

"Z absolutno natančnostjo boste s funkcijo sous-vide prešli na novo raven kuhanja. Ključni dejavnik sous-vide kuhanja je natančno vzdrževanje odmerjene temperature. Pri pripravi hrane so tako okusi zapečateni v vrečki, hranilne snovi in vitamini pa se med potekom priprave hrane ohranijo. "

Electrolux - Steam oven - KOAAS31WT
Slastni obroki na preprost način s povezljivostjo

Izkusite pravo kuharsko pomoč s povezanim kuhanjem. Na daljavo nastavite in spremenite čas in temperaturo pečice. Uživajte v priročnosti nadzorovanja poteka kuhanja, celo izven kuhinje.

Electrolux - Steam oven - KOAAS31WT
Natančno pečenje z našim tipalom za jedi

Zahvaljujoč našemu tipalu za jedi lahko vsakokrat dosežete popolne rezultate. Omogoča vam nadzorovati postopek pečenja z merjenjem temperature jedra hrane. Opomni vas celo, ko se hrana speče na želeno temperaturo, in ustavi pečenje.

Electrolux - Steam oven - KOAAS31WT
Zaslon na dotik, strokovna pomoč na dosegu

Naši zasloni na dotik nudijo intuitivno izkušnjo, omogočajo boljši nadzor nad pečenjem v pečici. Pomikate se lahko po različnih kategorijah s hrano, od mesa do rib, prilog ali sladic. Preprosto uživajte v izjemno okusnih rezultatih.

woman on couch with mobile phone
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti