PODROBNOSTI IZDELKA

SteamBake omogoča, da doma dosežete rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja mehko notranjost z bogato, sijočo skorjo.

Prednosti

SteamBake za slastne pečene jedi

SteamBake omogoča, da doma ustvarite rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja slastno mehko notranjost z bogato, sijočo skorjo.

Zdrav način uživanja v ocvrti hrani

Izkoristite vse prednosti namiznega zračnega cvrtnika, ne da bi za to potrebovali dodaten aparat. Funkcija zračnega cvrtja AirFry je vgrajena v pečico in deluje v popolni harmoniji s pekačem AirFry. Za bolj hrustljavo zelenjavo in ocvrti krompir, brez nepotrebnega olja.

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Rezultati kuhanja z nastavljenim časom

Da jedi ne bi bile preveč kuhane, ima ta kuhalnik vgrajeno programsko uro s funkcijo odštevalnika ure, ki vas opozori, ko so vaše jedi pripravljene

Prižgite. Popecite. Postrezite. Hitro kuhanje s plinom

Pričakujte hitre rezultate s plinsko kuhalno ploščo na samostoječem štedilniku. Zagotavlja zmogljivo in izjemno odzivno segrevanje. Lonci in ponve so pripravljeni za kuhanje takoj ob vžigu plamena. To pomeni manj čakanja in večje osredotočenje na prefinjene okuse.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone