PODROBNOSTI IZDELKA

Pečica 800 CombiQuick® skrajša čas priprave hrane, ki jo obožujete. V tej kompaktni napravi je hrana pripravljena enkrat hitreje, saj kombinira ventilator z vročim zrakom, programe multifunkcijske pečice in mikrovalove. Naj bodo slastni obroki pripravljeni v pol manj časa, kot bi bili sicer.

Prednosti

Electrolux - Kompaktna pečica - EVL6E46X

Žar za vsestranske obroke

Uživajte v z mehurčki obdani mozareli na vašem toastu in sočnem piščancu pečenem v vaši mikrovalovni pečici. Dodatna funkcija žara vam omogoča užitek v vaši najljubši hrani - in to na hiter način.

Electrolux - Kompaktna pečica - EVL6E46X

S funkcijo hitrega segrevanja prihranite čas

Naša funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.

Uživajte v EXPlore LED prikazovalniku z odzivnimi tipkami na dotik

Odkrijte nov način uporabe vaše pečice s prikazovalnikom EXPlore LED s tipkami na dotik. Živahni vmesnik vam omogoča hiter dostop in dinamičen nadzor nad časom kuhanja, temperaturo in drugimi funkcijami.

Electrolux - Kompaktna pečica - EVL6E46X

Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje

S pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.

Electrolux - Kompaktna pečica - EVL6E46X

Žar za zlato skorjico

Hrustljava slanina, z mehurčki obdana mozarela, vse to lahko enostavno pripravite s pomočjo žara. Idealno za piščančje perutničke, ki se kar stopijo v vaših ustah. 

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

 

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone