PODROBNOSTI IZDELKA

Pralni stroj SteamCare hitro osveži tudi najbolj delikatna oblačila, ki ne potrebujejo polnega pranja. Para pomaga pri zmanjševanju gub* in neprijetnih vonjav.**
*Na podlagi notranjega testa s primerjavo zmečkanosti pri 100 % bombažnem tkanem blagu pred in po ciklu SteamRefresh. **Na podlagi zunanjega testa s primerjavo vonja po cigaretnem dimu pri 100 % bombažnem tkanem blagu pred in po ciklu SteamRefresh.

Prednosti

Osvežite s paro in nosite znova ter prihranite do 96 % vode.* 

25-minutni program SteamRefresh je primeren za delikatna oblačila in uporabi manj vode od običajnega pranja. Za bolj svež občutek lahko dodate tudi Electrolux Steam Fragrance.

*Na podlagi notranjega testa porabe vode pri SteamRefresh pri polnem pranju 30 °C programa za delikatna oblačila z 1 kg količino perila.

UniversalDose® aktivira PODS® 60 % hitreje*

Edinstveni UniversalDose® je optimiziran za vsa pralna sredstva in omogoča 60 % hitrejšo raztapljanje PODS®.* Predal za pralno sredstvo se enostavno odpira in razstavlja, vrtinčasto gibanje vode pa olajšuje čiščenje predala. Pralno sredstvo ostane v predalu do začetka cikla, kar zmanjša njegovo porabo.

Na podlagi notranjega testa ob uporabi bombažnega 30 °C 1-urnega programa v primerjavi z aktivacijo PODS® v UniversalDose® predalu s PODS® v bobnu.

QuickCare 69 min za hitro in učinkovito pranje mešanega perila

QuickCare 69 min je hiter in učinkovit pralni program, ki pri 30 °C opere mešano bombažno in sintetično perilo.

CareDrum je nežen do tkanin

CareDrum omogoča gladko drsenje oblačil po zaslugi dvignjenega vzorca bobna, podobnega blazini in lopatice z dvižniki. Zahvaljujoč edinstvenemu vzorcu bobna je le-ta nežen do vaših oblačil.

SensiCare+ - prihranite do 40 % časa, vode in energije s tehnologijo zaznavanja količine*

SensiCare+ je tehnologija zaznavanja količine perila, ki zazna količino in prilagodi program, da prihrani do 40 % časa, vode in energije za vsakokratno količino.* S tem se zagotovi natančno in prilagojeno pranje vsakega perila.

* Na podlagi notranjega preizkusa časa, vode in porabe energije pri 1-kg količini perila v primerjavi z maksimalno količino pri bombažnem ciklu pri 30 °C z uporabo SensiCare+, ki prilagodi program glede na količino.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone