Povezljivost

Povezljivost

Dobrodošli v pametnem domu Electrolux

Z našo ponudbo povezanih aparatov je Electrolux osredotočen na ustvarjanje edinstvenih izkušenj za naše potrošnike, ne glede na to, ali so to okusni recepti in navodila, s katerimi lahko kuhate na višji ravni, ali nasveti in prilagojena nega, da bodo vaša oblačila dlje časa sveža. Tako se lahko počutite bolj pod nadzorom doma ali drugje s spremljanjem, daljinskim upravljanjem, glasovnimi ukazi, slikami in še več v vaši povezani izkušnji Electrolux.

Kuhinja

Uživajte v bolj okusni hrani tako, da kar najbolje izkoristite svoje aparate z aplikacijo My Electrolux. Razširite svoja kulinarična obzorja s svojo parno pečico. Poleg tega lahko preprosto registrirate svoje aparate, poiščete prilagojene informacije in storitve, stopite v stik z Electroluxom, prenesite priročnike in drugo.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play

Pranje perila

Z aplikacijo My Electrolux Care lahko na daljavo upravljate aparate za pranje in sušenje perila s svojim pametnim telefonom. Uporabite funkcijo Care Advisor, da dobite strokovne napotke o tem, kako najbolje očistiti svoja oblačila. Lahko pa tudi shranite posebne nastavitve za perilo, ki ga pogosto nosite.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play

Dobro počutje

Zdaj lahko uživate v čistem domu z našimi povezanimi čistilci zraka, klimatskimi napravami in sesalniki. Naredite še korak naprej in jih upravljajte z glasom - samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play