Dobrodošli v Electrolux Pametnem Domu

Povezani aparati Electrolux izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. Odkrijte naše povezane naprave in storitve – za pametnejši dom brez truda.

Pameten povezan dom

Povezani aparati izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. Electrolux sodeluje z velikimi globalnimi akterji, kot sta Google in Amazon, da zagotovi preprosto in brezhibno izkušnjo povezave. Odkrijte naše povezane naprave – za pametnejši dom brez truda.

 

Oglejte si video >

Kategorije

Kuhinja

Kar najbolje izkoristite svoje aparate, tako da jih povežete z aplikacijo My Electrolux Kitchen. Z aplikacijo lahko uživate v funkcijah daljinskega upravljanja za pečice in kuhalne plošče, pomivalne stroje in hladilnike/zamrzovalnike. Ali pa raziščite Google Assistant in druge partnerje za osebno pomoč. Vse je tam v aplikaciji My Electrolux Kitchen in čaka, da se povežete.

Pranje in sušenje perila

Izkusite prilagojeno nego tako, da povežete pralne aparate z aplikacijo My Electrolux in uporabite Electroluxovo strokovno znanje od koder koli. Na daljavo nastavite prilagojene programe, pridobite priporočila za cikel za vaša oblačila in prejmite obvestila, ko je vaše perilo pripravljeno. Nega perila po meri na dosegu roke.

Boljše počutje

Zdaj lahko uživate v čistem notranjem okolju z našimi povezanimi čistilci zraka, klimatskimi napravami in sesalniki. Naredite še korak naprej in jih upravljajte z glasom, samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.

Pametne rešitve za vašo kuhinjo

Kar najbolje izkoristite svoje aparate, tako da jih povežete z aplikacijo My Electrolux Kitchen. Z aplikacijo lahko uživate v funkcijah daljinskega upravljanja za pečico in kuhalne plošče, pomivalne stroje in hladilnike/zamrzovalnike. Ali pa raziščite Google Assistant in druge partnerje za osebno pomoč. Vse je tam v aplikaciji My Electrolux Kitchen in čaka, da se povežete.

Prenesite v App Store ›

Prenesite v Google Play ›

Povezane pečice

Aplikacija My Electrolux Kitchen za pečice

Še bolj uživajte v kuhanju z aplikacijo My Electrolux Kitchen. Zdaj lahko svojo pečico upravljate na daljavo ali z glasom, s programoma CamCook® in Assisted Cooking pa vam za popolne rezultate sploh ni treba zapomniti temperature kuhanja.

Povezane kuhalne plošče

Moja aplikacija Electrolux Kitchen za kuhalne plošče

Kar najbolje izkoristite svojo kuhalno ploščo, tako da se povežete z aplikacijo My Electrolux Kitchen. Nadzirajte svoj ekstraktor, prejemajte obvestila, ko je čas za zamenjavo filtra, ali prejemajte nasvete za varčevanje z energijo prek aplikacije. Prenesite zdaj in začnite kuhati.

Povezani pomivalni stroji

Aplikacija My Electrolux Kitchen za pomivalne stroje

Povezava vašega pomivalnega stroja z aplikacijo omogoča pametno in trajnostno pomivanje posode. Prejmite navodila za vzdrževanje in izbiro pravega programa glede na obremenitev, čas in stopnjo umazanije. In poiščite pravi čas za zagon vašega stroja, kar zmanjša stroške energije.

Povezani hladilniki in zamrzovalniki

Aplikacija My Electrolux Kitchen za hladilnike in zamrzovalnikeNadzorujte temperaturo svojega hladilnika in zamrzovalnika na daljavo in prejmite navodila, kako skrbeti za vaš aparat. Aplikacija pošilja tudi uporabna obvestila o kakršnem koli potrebnem vzdrževanju ali če so bila vrata odprta, kar zagotavlja, da se vaša hrana ne bo pokvarila.

Povezane naprave

Pomivalni stroj 600 SatelliteClean® ima inovativno pršilno roko, ki zagotavlja 3x boljšo pokritost s pršenjem v primerjavi s standardnim sistemom. Zagotavljanje čiščenja od kota do kota, tako da so tudi tesno zloženi predmeti temeljito oprani.
Naša napa s 300 LED-svetilkami potrebuje veliko manj energije kot druge luči in ima veliko daljšo pričakovano življenjsko dobo. Učinkovite in uporabne luči zagotavljajo izjemno vidljivost za vse vaše zahteve med kuhanjem.
Indukcijska kuhalna plošča 600 Bridge omogoča združevanje dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno usklajenimi nastavitvami temperature in časa je idealen za kar največ izkoristiti planchas ali pečenke.
 • Google assistant
  Glasovno upravljanje vaše napravo

  Uživajte v prostoročnem upravljanju vašega aparata Electrolux z Google Assistantom.

  Preberite več

 • Connected icon
  Izkoristite svoj aparat tako, da ga povežete z našimi partnerji

  Odkrijte lahkotno kuharsko izkušnjo, ki jo omogočamo skupaj z našimi zaupanja vrednimi partnerji.

  Preberite več

Prenesite aplikacijo My Electrolux Kitchen

Naslednja stopnja nege perila na dosegu roke

Povežite svoje aparate z aplikacijo My Electrolux Care za brez težav pametnejšo izkušnjo pranja perila. Prilagodite nastavitve, nastavite prilagojene programe na daljavo in pošljite navodila svojemu aparatu, da ga prilagodite svojim potrebam in navadam. Vse preko vašega pametnega telefona.

Prenesite v App Store ›

Prenesite v Google Play ›

Glasovno upravljanje vaše naprave

Uživajte v prostoročnem upravljanju vašega aparata Electrolux z Google Assistantom.

Aplikacija My Electrolux Care

Z aplikacijo My Electrolux Care lahko na daljavo upravljate pralne aparate s svojega pametnega telefona. Uporabite funkcijo Care Advisor, da dobite strokovne napotke o tem, kako najbolje očistiti svoja oblačila. Z Mojimi priljubljenimi pa lahko shranite posebne nastavitve za predmete, ki jih pogosto nosite.

Upravljanje na daljavo

Uporabite aplikacijo My Electrolux Care, da zaženete pranje perila in preverite njegovo stanje kjer koli v vašem domu. V aplikaciji My Electrolux Care izberite želeni cikel pranja in izberite simbol Wi-Fi. To bo omogočilo način oddaljenega zagona. Med ciklom bo aplikacija prikazala stanje na nadzornem zaslonu in vas obvestila, ko je program končan. Z aplikacijo My Electrolux Care boste imeli popoln nadzor nad svojim perilom.

Care svetovalec

Ne samo operite in posušite svojih oblačil – poskrbite zanje. Z aplikacijo preprosto izberite vrsto tkanine, barvo in stopnjo umazanosti – in aplikacija My Electrolux Care bo priporočila najboljši program in ga samodejno poslala v vaš stroj. To je pameten način oskrbe. Uporabite intuitivnega svetovalca za nego, da bodo vaša oblačila dlje časa kot nova – zagotavlja strokovno nego tako, da vedno priporoča najboljši program za vaša oblačila.

Connected appliances

Edinstveni sistem ColourCare poskrbi, da so vaša oblačila vedno dobro negovana. Čisti vodo, tako da detergent zagotavlja najboljši možni učinek tudi pri nizkih temperaturah.
Sistem SteamCare zaključi vsak program pranja z nežno paro za manj zmečkano perilo. Oblačila postanejo bolj gladka in ne potrebujejo toplote zaradi tradicionalnega likanja.
Sistem SensiCare prilagaja čas programa glede na količino perila za manjšo porabo energije in vode ter preprečuje predolgo pranje perila.

Prenesite aplikacijo Electrolux Care

 • Checklist icon
  KONTROLNI SEZNAM

  ✓ Apple: telefon ali tablica. Najmanj iOS 8.0 ali novejši

  ✓ Android: telefon ali tablični računalnik: najmanj Android 4.0.3 ali novejši

  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n pri 2,4 GHz z WEP, WPA ali WPA2 AES/TKIP z internetno povezavo

  ✓ Prepričajte se, da je moč signala na mestu, kjer bo naprava nameščena, dovolj močna

  ✓ Če je to daleč od usmerjevalnika Wi-Fi, bo morda potreben omrežni podaljšek

 • Favourite icon
  Moji priljubljeni

  Personalizirani My Favorites pomeni, da lahko shranite nastavitve za oblačila, ki jih pogosto nosite. Prilagodite in prilagodite svojo izkušnjo pranja perila. Shranite svoje priljubljene nastavitve, vključno s prilagojenimi programi Care Advisor, s pomočjo Mojih priljubljenih. Shranite do 6 programov pranja in 6 sušenja za hiter dostop. Prihranite čas s čiščenjem vaših redno nošenih oblačil z enim klikom.

Optimizirajte svoje naprave z aplikacijo Electrolux

Povezani aparati izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. Electrolux sodeluje z velikimi globalnimi akterji, kot sta Google in Amazon, da zagotovi preprosto in brezhibno izkušnjo povezave. Odkrijte naše povezane naprave – za pametnejši dom brez truda. Nadzor, nadzor in avtomatizacija opravil. Od kjer koli.

Prenesite v App Store ›

Prenesite v Google Play ›

Lastnosti

Avtomatizirajte rutinska opravila

AVTOMATIZACIJA

Načrtujte opravila za avtomatizacijo čiščenja za boljše domače okolje. Na robotskih čistilnikih lahko vnaprej nastavite način čiščenja, območje in čas. Za čistejši zrak lahko v aplikaciji načrtujete začetni in končni čas na svojih čistilnikih zraka.

Izkusite popoln nadzor

UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Z lahkoto zaženite svojo napravo, preverite napredek ali spremenite nastavitve. Tudi ko vas ni doma.

Pojdite prostoročno z Googlovim pomočnikom

GLASOVNI NADZOR

Imate polne roke dela? Brez težav. Upravljajte naprave z glasom, tako da povežete Google Assistant. Samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.

LASTNOSTI

Prevzemite nadzor nad čiščenjem s svojim robotom

V aplikaciji Electrolux lahko opazujete, kako se pomika iz sobe v sobo, čisti prostore, ki ste jih včeraj izbrali, da preskočite, ali morda čisti en določen prostor, ki ga želite očistiti danes. Aplikacija Electrolux zahteva veliko truda pri čiščenju, saj je najboljše orodje za spremljanje in nadzor vašega čiščenja tal doma z enostavnimi koraki.

Povezane naprave

Odlična zmogljivost v manj kot eni uri s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne najljubše izdelke, temeljito očisti mešano perilo v samo 59 minutah. Učinkovito čiščenje pri nižjih temperaturah omogoča naša edinstvena tehnologija predmešanja. Za izjemno nego z manj energije.
Vsakodnevno vzdrževanje profesionalnega videza bi moralo biti preprosto. Naša tehnologija ProSteam® pomeni, da so vaše srajce dlje videti ostre, saj vam omogoča zmanjšanje gub do ene tretjine. Zmanjšanje kemičnega čiščenja in likanja pomeni manjšo obrabo vlaken. Poskrbite, da bodo vaša oblačila vsak dan videti brezhibno.
Sistem FiberPro s senzorjem tehnologije 3DScan zaznava vlažnost tako na površini kot v notranjosti oblačil. To pomeni, da so oblačila posušena natančno in skrbno. Zanesljivo sušite volno, svilo, oblačila za zunanjo uporabo, srajce, hlače in celo puhovke. Izkusite izjemno natančnost sušenja.

LASTNOSTI

Izboljšajte zrak v zaprtih prostorih

Z aplikacijo Electrolux je čist zrak v domu oddaljen le en klik. Spremljajte kakovost zraka v svojih različnih prostorih, ugotovite, ali je treba zunanji zrak dovajati ali izključiti iz vašega doma in spremljajte napredek čiščenja zraka v realnem času. Prav tako lahko spremljate življenjsko dobo svojih filtrov, da jih ne zamenjate, preden je to potrebno.

Prenesite aplikacijo Electrolux