NAGRADE IN PREPOZNAVNOST

Naša nenehna prizadevanja izboljšati življenja naših uporabnikov prepoznavajo drugi inštituti in mednarodno priznane znamke. Spodaj si oglejte nekatere nagrade, ki smo jih prejeli.

Electrolux imenovan za najboljšega delodajalca v Evropi.

Electrolux je bil imenovan za najboljšega delodajalca v Evropi, ko je prejel nagrado Top Employer 2019 na petih največjih evropskih trgih – VB, Italija, Španija, Francija in Nemčija. Inštitut Top Employer Institut je družbo Electrolux prepoznal kot naprednega delodajalca v Evropi z izjemnimi pogoji za zaposlene. Electrolux je izstopal zaradi svojih komunikacijskih orodij, razvojnih programov, mreženja, upravljanja talentov ter vodstva.

ELECTROLUXOVE NAGRADE ZA INOVACIJE.

Pralni stroj AutoDose

Pralni stroj PerfectCare s funkcijo AutoDose je prejel nagrado Red Dot za izjemen dizajn.
Electroluxova tehnologija AutoDose omogoča temeljito pranje in najboljšo možno nego oblačil, pri kateri je ugibanje o pravi količini detergenta stvar preteklosti. Eno polnjenje detergenta zadostuje za 20 pranj.

 

Pomivalni stroj QuickSelect

Pomivalni stroj QuickSelect družbe Electrolux je bil nagrajen z nagrado iF za inovativen dizajn.

Serija pomivalnih strojev Quick Select ima novo nadzorno ploščo. Uporabnik s pomočjo taktilnega osrednjega uporabniškega vmesnika izbere čas za pomivalni cikel. Prikazovalnik Ecometer prikaže porabo energije glede na izbor časa in drugih možnosti ter uporabniku ponudi najbolj trajnosten način uporabe izdelka.

ELECTROLUXOVE NAGRADE 2019

PerfectCare

Pralni in sušilni stroj sta bila zasnovana, da bi uporabnikom nudila udobno pralno izkušnjo. Velik vrtljiv gumb ter ustrezen in preprost pregled programov so jasno razporejeni ob svetlem uporabniškem vmesniku. Velike odprtine in visok položaj ročajev olajšajo zlaganje perila v boben in iz njega. Čeprav aparati nudijo velik izbor vrat različnih barv in materialov, se identiteta znamke ohranja pri celotni ponudbi.

Izjava žirije:
Kolekcijo pralnih strojev PerfectCare zaznamuje lep dizajn, ki je dobro premišljen glede na ergonomska merila.