Odkrij

Green Collection™

Sesalnik UltraOne Green

UltraOne™ Green

Preproge, stara lesena tla, ploščice, beton — vsak prostor v domu ima svoj izgled in potrebe. Zato je UltraOne™ Green zasnovan tako, da poskrbi za vse, obenem pa je njegov okoljski odtis kar se da majhen. Zanesljiv prijatelj, ki poskrbi, da je vaš dom vedno deležen zavestnega, tihega in nagrajenega sesanja.

Sesalnik UltraSilencer Zen Green

UltraSilencer™ Zen Green

Ne pustite, da sesanje moti vaše življenje doma. UltraSilencer™ Zen Green je zavestna odločitev za družine, ki enako močno cenijo mir kot izjemno čistočo. Ker je skoraj neslišen (58 dB), bo nežno rešil vaše vsakodnevne potrebe, tako za planet kot vaša ušesa.

Nekdo uporablja izredno dolg kabel sesalnika Electrolux UltraFlex Green za preprosto sesanje dnevne sobe
Sesalnik UltraFlex Green

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green nadvse olajša sesanje. Vtikanje in iztikanje vtiča ni potrebno. S sistemom Multiroom system™ lahko v bistvu naenkrat posesate vsak dom. Ni vam treba misliti na vrečke sesalnika, saj je UltraFlex™ Green izdelan tako, da vsakokrat poskrbi za brezhibno čist dom brez vrečke.

Eleganten sesalnik PowerForce Green

PowerForce™ Green

Zmogljiv, a eleganten. Izpopolnjen, a preprost za uporabo. PowerForce™ Green iz reciklirane plastike je primeren za vse vrste tal. S kolesi, ki omogočajo obračanje za 360°, lahko med sesanjem poplesujete po domu v vse možne smeri.

Electroluxov sesalnik SilentPerformer Cylonic Green

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Življenje se ne bi smelo ustaviti, medtem ko skrbite za svoj dom. Ob okolju prijaznem sesalniku SilentPerformer Cyclonic™ Green lahko še naprej govorite po telefonu. Uporabite njegovo zmogljivost brez vrečke, da bodo pohištvo in tla brez prahu, in kmalu boste vdihavali čistejši zrak in živeli v bolj alergikom prijaznem domu.

Zmogljiv, a tih sesalnik SilentPerformer Green iz Electroluxa

SilentPerformer™ Green

Naj vam prah ne ovira življenja doma. Alergikom prijazen sesalnik SilentPerformer™ Green iz reciklirane plastike omogoča, da dosežete vsak kotiček in vsako polico. Ne skrbite zaradi hrupa, SilentPerfomer™ Green vam tiho pomaga, ko imate čas.

Brezžični sesalnik Ergorapido Green iz Electroluxa

Ergorapido™ Green

Zaradi brezžičnega sesalnika Ergorapido™ iz reciklirane plastike boste pozabili, da ste kdajkoli uporabljali kabel. Pred začetkom sesanja vam ni treba razmišljati o premikanju pohištva, saj ta prilagodljiv zmagovalec reši težave s prahom brez večjega napora. Ko posesate tla, preklopite na ročni način, da pozabljenim knjižnim policam in kuhinjskim omaricam zagotovite nego, ki si jo zaslužijo.