Odkrij

Green Collection™

Sesalnik UltraOne Green

UltraOne™ Green

Preproge, stara lesena tla, ploščice, beton — vsak prostor v domu ima svoj videz in potrebe. Zato je UltraOne™ Green zasnovan tako, da poskrbi za vse, obenem pa je njegov okoljski odtis kar se da majhen. Zanesljiv prijatelj, ki poskrbi, da je vaš dom vedno deležen zavestnega, tihega in nagrajenega sesanja.

Sesalnik UltraSilencer Zen Green

UltraSilencer™ Zen Green

Ne pustite, da sesanje moti vaše življenje doma. UltraSilencer™ Zen Green je zavestna odločitev za družine, ki enako močno cenijo mir kot izjemno čistočo. Ker je skoraj neslišen (58 dB), bo nežno rešil vaše vsakodnevne potrebe, tako za planet kot vaša ušesa.

Sesalnik Pure D9 Green

Pure D9 Green

Pure D9 Green s sistemom FlowMotion omogoča gladko in enostavno delo po vašem domu. Sistem PureFlow deluje za kulisami, znotraj naprave Pure D9, in pri tem poveča energetsko učinkovitost za 30 %. Ročaj CleanLift vam omogoča higiensko upravljanje z enostavnim gibom zapestja.

Eleganten sesalnik PowerForce Green

PowerForce™ Green

Zmogljiv, a eleganten. Izpopolnjen, a preprost za uporabo. PowerForce™ Green iz reciklirane plastike je primeren za vse vrste tal. S kolesi, ki omogočajo obračanje za 360°, lahko med sesanjem poplesujete po domu v vse možne smeri.

Zmogljiv, a tih sesalnik SilentPerformer Green iz Electroluxa

SilentPerformer™ Green

Naj vam prah ne ovira življenja doma. Alergikom prijazen sesalnik SilentPerformer™ Green iz reciklirane plastike omogoča, da dosežete vsak kotiček in vsako polico. Ne skrbite zaradi hrupa, SilentPerfomer™ Green vam tiho pomaga, ko imate čas.

Brezžični sesalnik Ergorapido Green iz Electroluxa

Ergorapido™ Green

Zaradi brezžičnega sesalnika Ergorapido™ iz reciklirane plastike boste pozabili, da ste kdajkoli uporabljali kabel. Pred začetkom sesanja vam ni treba razmišljati o premikanju pohištva, saj ta prilagodljivi zmagovalec reši težave s prahom brez večjega napora. Ko posesate tla, preklopite na ročni način, da pozabljenim knjižnim policam in kuhinjskim omaricam zagotovite nego, ki si jo zaslužijo.