Odkrij

The AnimalCare Collection™

Sesalnik UltraOne AnimalCare

UltraOne™ AnimalCare

Pravzaprav je mačka v hiši najzahtevnejši preizkus za sesalnik. Bo lahko posesal dlake s preproge, starih lesenih tal, ploščic in betona? UltraOne™ AnimalCare je zasnovan za obvladovanje vseh vrst površin, kjer se je zadrževal vaš kosmati prijatelj. Zanesljiva rešitev, ko za svoj dom iščete tih in nagrajen sesalnik.

Sesalnik UltraSilencer Zen AnimalCare

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Ne dovolite, da sesanje moti vas in vaše kosmate in nekosmate družinske člane. UltraSilencer™ Zen AnimalCare je zasnovan za družine, ki enako močno cenijo mir kot izjemno čistočo. Ker je skoraj neslišen (58 dB), vam bo pomagal pri vsakodnevnem tihem odstranjevanju živalskih dlak.

Nekdo uporablja izredno dolg kabel Electroluxovega sesalnika UltraFlex AnimalCare za preprosto sesanje dnevne sobe
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ nadvse olajša sesanje. Vtikanje in iztikanje vtiča ni potrebno. S sistemom Multiroom system™ lahko v bistvu naenkrat posesate vsak dom. Ni vam treba misliti na vrečke sesalnika, saj je UltraFlex™ izdelan tako, da vsakokrat poskrbi za brezhibno čist dom brez živalskih dlak brez vrečke.

Sesalnik PowerForce AnimalCare

PowerForce™ AnimalCare

Zmogljiv, a eleganten. Izpopolnjen, a preprost za uporabo. Ker je opremljen z motorjem in nastavkom, optimiziranima za največjo moč, vam Powerforce™ AnimalCare pomaga počistiti dlake za mačko, ki se je igrala na preprogi v dnevni sobi. S kolesi, ki omogočajo obračanje za 360°, lahko med sesanjem poplesujete po domu v vse možne smeri.

Sesalnik SilentPerformer AnimalCare

SilentPerformer™ AnimalCare

Naj vam prah ali živalske dlake ne ovirajo življenja doma. Alergikom prijazen SilentPerformer™ AnimalCare pomaga doseči vsak kotiček in vsako polico. Ne skrbite, da bi zganjali hrup ali zbudili mačko; SilentPerformer™ vam tiho pomaga, ko imate čas.

Sesalnik Ergorapido z nastavkom AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Pri sesalniku Ergorapido™ vam ni treba skrbeti za kabel, s katerim bi se igrala mačka ali bi ga žvečil pes. Prav tako vam pred začetkom sesanja ni treba razmišljati o premikanju pohištva, saj ta prilagodljiv zmagovalec odpravi težave z umazanijo ob majhni pomoči z vaše strani. Ko so tla brez umazanije in dlak, preklopite na ročni način, da pozabljenim policam in omaram zagotovite nego, ki si jo zaslužijo.