Odkrij

The AnimalCare Collection™

Sesalnik Pure F9 AnimalCare

Pure F9 AnimalCare

Znebite se dlak ljubljenčkov v vašem domu s sesalnikom zasnovanim za sodoben način življenja, kot ga živimo danes. Sesalnik Pure F9 se prilagodi vsem površinam in pohištvu v vašem domu. Odstrani nezaželene dlake hišnih ljubljenčkov z oblazinjenega pohištva in stopnic z izjemno učinkovito motorizirano turbo krtačo.

Sesalnik UltraOne AnimalCare

UltraOne™ AnimalCare

FlowMotion™ mini turbo krtača zlahka odstranjuje dlako vaših hišnih ljubljenčkov s tkanin ali pohištva. Uživajte v čistejšem in bolj zdravem domu z UltraOne Animal, ki ga odlikujeta posebna vrečka za prah, ki nevtralizira vonjave, in filter Allergy Plus.

Pure D9 AnimalCare

Pure D9 AnimalCare

Naprava Pure D9 Animal s sistemom FlowMotion omogoča gladko in enostavno domačo uporabo, pri tem pa temeljito odstrani vse dlake hišnih ljubljenčkov. Vrečka s-bag® Anti-Odour nepredušno zapre prah in živalske dlake ter ujame neprijetne vonje.

Sesalnik PowerForce AnimalCare

PowerForce™ AnimalCare

Sistem Power Pro System™ združuje učinkovit motor in nastavek DustPro™, ki vam zagotavljata odlične rezultate na katerikoli površini: na preprogi ali trdnih površinah. Pokrov za 180-stopinjski dostop vam nudi neposreden dostop do notranjosti sesalnika, da lahko v nekaj sekundah zamenjate vrečko za prah.

Sesalnik Ergorapido z nastavkom AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Izkusite največjo prilagodljivost in funkcionalen dizajn. Ergorapido je primeren za čiščenje večjih površin ali pa majhnih, težje dostopnih predelov. Za vedno pozabite na čiščenje las in vlaken s krtače vašega sesalnika. Dovolite, da patentirana tehnologija BrushrollClean™ novega Ergorapido to stori za vas  ob enostavnem pritisku na pedal!