PODROBNOSTI IZDELKA

S sesalnikom Ultimate 800 Wet&Dry brišite in sesajte hkrati. Visoko zmogljiv brezžični sesalnik preprosto posesa tako tekočine kot suho umazanijo, ne glede na to, ali gre za prah, živalske dlake ali madeže.

Prednosti

Pametno zaznavanje umazanije. Preprostejše čiščenje

Brez truda očistite umazanijo in mokre madeže s pametnim zaznavanjem umazanije. Sesalnik Wet&Dry zazna umazanijo z infrardečo tehnologijo in prilagodi moč sesanja. Očistite lepljivo umazanijo s funkcijo učinkovitega doziranja vode.

Učinkovito očisti mokre madeže

Sesalnik Wet&Dry Cordless učinkovito očisti mokre madeže – od lepljivega kečapa do kave, za celovito izkušnjo čiščenja.*

Samočistilna šoba

Ostanite čisti, ko čistite vašo vrtljivo krtačo Aktivirana s potisnim gumbom na ročaju se vrtljiva krtača vrti, medtem ko se čista voda sprošča in jo čisti, sočasno pa se aktivira tudi sesanje, da posesa umazano vodo.

Do 35 minut* delovanja

Baterija zdrži do 35 minut z enim polnjenjem. Poslovite se od težav z nenehnim polnjenjem in pozdravite brezskrbno čiščenje na površini 143 m².*

Zmogljivo sesanje – mokre in suhe površine

Velika moč sesanja zagotavlja visoko zmogljivost pri mokrih in suhih madežih. Sesalnik Wet&Dry Cordless zajame 99 % suhe umazanije* in učinkovito pobriše tekoče madeže za brezhibno izkušnjo čiščenja.

* Na podlagi notranjega preizkušanja stopnje zajemanja delcev v velikosti od 3 do 7 mikrometrov. Preizkus je bil opravljen na rižu ter na maticah in vijakih standardne velikosti M3.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone