PODROBNOSTI IZDELKA

Za razliko od običajnih papirnatih vrečk, ki vpijejo vlago, so vrečke s-bag® Anti-Odour izdelane iz odpornega sintetičnega materiala, prevlečenega s posebnim voskom, ki ujame neprijetne vonjave in jim prepreči uhajanje iz sesalnika. Ta rešitev proti neprijetnim vonjavam je še posebej uporabna za lastnike živali.

Prednosti

Electrolux - Vrečka za prah - E203S

Večja moč sesanja

Odporni sintetični material te vrečke omogoča optimalen pretok zraka, zaradi česar lahko med polnjenjem vrečke sesalnik deluje z nespremenjeno močjo.

Electrolux - Vrečka za prah - E203S

Visoka zmogljivost filtriranja

Sintetični material vrečke s-bag® Anti-Odour filtrirajo do 99 % prahu, cvetnega prahu, alergenov in drugih delcev.

Electrolux - Vrečka za prah - E203S

Dizajn Powerflow™

Patentirano 3D-zlaganje zagotavlja optimalno razvijanje vrečke, s čimer omogoča močno sesanje in preprečuje mašenje

Electrolux - Vrečka za prah - E203S

Izboljšan sistem zapiranja – trpežen in higienski

Preoblikovani sistem zapiranja je zdaj trdnejši, saj je izdelan iz močnejšega materiala in z novo tehnologijo tesnjenja. S tem zagotovi, da se vrečka s-bag® vedno zapre ter, da se ne pretrga ali pušča. Ta vrečka za sesalnik omogoča preprosto nameščanje v sesalnik in je bolj higienska, saj se ob odstranitvi samodejno zatesni in tako prepreči razlitje vsebine, s čimer zamenjava vrečk postane hitra in čista.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove