PODROBNOSTI IZDELKA

Vrečka s-bag® Classic Long Performance traja 50 % dlje kot tradicionalne papirnate vrečke za sesalnike.

Prednosti

Electrolux - Air Purifier - E201S

60 % večja moč sesanja

Odporni sintetični material vrečke s-bag® Classic Long Performance omogoča optimalen pretok zraka, zaradi česar lahko med polnjenjem vrečke sesalnik deluje z nespremenjeno močjo.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Trislojni dizajn

Zahvaljujoč različnim materialom, ki ustvarjajo optimalno ravnotežje med zmogljivostjo in filtriranjem, vrečka dolgo časa deluje povsem brez mašenja, učinkovitost filtriranja pa ostane visoka.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Dizajn Powerflow™

Patentirano 3D-zlaganje zagotavlja optimalno razvijanje vrečke, s čimer omogoča močno sesanje in preprečuje mašenje

Electrolux - Air Purifier - E201S

Izboljšan sistem zapiranja – trpežen in higienski

Preoblikovani sistem zapiranja je zdaj trdnejši, saj je izdelan iz močnejšega materiala in z novo tehnologijo tesnjenja. S tem zagotovi, da se vrečka s-bag® vedno zapre ter, da se ne pretrga ali pušča. Ta vrečka za sesalnik omogoča preprosto nameščanje v sesalnik in je bolj higienska, saj se ob odstranitvi samodejno zatesni in tako prepreči razlitje vsebine, s čimer zamenjava vrečk postane hitra in čista.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Certifikat TÜV

Družba TÜV Rheinland Group je izvedla neodvisni preizkus vrečke s-bag® Classic Long Performance in ji podelila certifikat zanesljivosti delovanja. Več informacij najdete na spletnem mestu www.tuv.com.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema
pogled na plažo, pečine in valove