Naredite vtis

Naredite vtis

Naj bo vsak trenutek poseben

Gostom postrezite več kot zgolj okusno hrano ― naredite vtis nanje. Sprostite svojo ustvarjalnost z Electroluxom, drznite si narediti nepričakovano in postrezite trajne spomine.

SoftSpikes

Varno držijo občutljive kozarce na mestu.

Naj se sveti

Sijoči, čudoviti kozarci resnično poživijo okrasitev mize. Na žalost so čudoviti kozarci pogosto občutljivi in jih je treba pomivati ročno. Ob naših pomivalnih strojih lahko brez skrbi na mizo postavite najboljše kozarce. Vsak kozarec je nežno pomit, zahvaljujoč tehnologiji SoftSpike. Bodite ustvarjalni in za vsakega gosta pripravite edinstven kozarec, okrog peclja namestite majhno etiketo in jih uporabite za določanje sedežnega reda.

SousVide — naj bo osebno

Prijatelje in družino povabite na spontano zabavo ob kuhanju s tehniko sous vide. Pripravite več sestavin, kot je meso, riba, perutnina ali zelenjava. Ne pozabite na začimbe in zelišča. Zdaj pa dovolite, da gostje sami kombinirajo okuse in ustvarijo osebne jedi z uporabo posamično označenih vrečk za pripravo hrane po tehniki sous vide. Začinite in okusite nekaj novega s priporočanjem neobičajnih kombinacij okusov.

Pečica CombiSteam Pro

Spoznajte nove okuse in teksture s tehniko sous vide v pečici Combisteam Pro.

Neobičajne kombinacije okusov

 • Meta in gorčica

  Svežina mete se čudovito meša z gorčico — odličen način za začinjanje jagnjetine.

 • Pomarančni sok in rožmarin

  Aromatični rožmarin ljubi sladkost pomarančnega soka — drugačen in slasten način za začinjanje lososa.

 • Cimet in timijan

  Toplina cimeta je popolna kombinacija okusov za zemeljski timijan — čudovita začimba za piščanca.

Specite golo torto

Včasih je manj več. Gola torta je slastna sladica brez običajne glazure ali robov iz marcipana. Izrazite, vidne plasti razkrivajo čudovite teksture in barve okusov znotraj. Specite jo s paro za višje plasti in mehkejši, bolj profesionalni rezultat.

Naredite vtis s čokolado

Za osvežujoč grižljaj po obedu se razvajajte s tem preprostim priboljškom — zamrznjenimi metinimi lističi, pomočenimi v čokolado. Odlični so sami ali kot okras za druge sladice, kot so sladoled in torte. Topljenje čokolade z nežno toploto indukcijske kuhalne plošče je preprosto; uživajte v gladkih profesionalnih rezultatih brez uporabe zapletenih metod, kot so vodne kopeli. Zakaj ne bi preizkusili drugih listov za drugačno doživetje? Predlagamo baziliko, žajbelj in sivkine cvetove.

 • 1
  Stopite čokolado

  Na indukcijski kuhalni plošči nežno topite 1/2 skodelice temne čokolade, dokler ne postane gladka in enakomerno stopljena.

 • 2
  Pomočite metine liste

  Pomočite sveže metine liste v čokolado, tako da jih s prsti ali s kuhinjsko pinceto držite za peclje.

 • 3
  Zamrzovalnik

  Liste položite na pekač, obložen s peki papirjem, in za približno 30 minut postavite v zamrzovalnik, da se strdijo. Za hitrejše in boljše rezultate uporabite profesionalni zamrzovalnik.

Kako navdušite Michelinovega glavnega kuharja?

S preprostostjo. Povabili smo Gwyneth Paltrow, da skuha nekaj preprostega iz kalifornijske kuhinje za Magnusa Nilssona, Electroluxovega ambasadorja in ustanovitelja restavracije Fäviken z Michelinovimi zvezdicami. Gwyneth je pogostila Magnusa z odlično skandinavsko ribjo tostado — resnično mešanico Švedske in Kalifornije.

 • Kuhanje z barvami