Ne glede na to ali pečete na vroči plošči, dušite ali odkrivate popolnoma nove ideje, vas bo kuhalna plošča SensePro® napolnila s samozavestjo. Odkritje prvo kuhalno ploščo na svetu z brezžičnim senzorjem za hrano brez baterij.

Odkrijte svoj kuharski potencial

Brezžični senzor za hrano izmeri središčno temperaturo in jo sporoči kuhalni plošči, zato da vi lahko samozavestno kuhate, cvrete in dušite jedi. 

Izbirajte med rare (blago zapečeno), medium rare (srednje zapečeno) in well done (zapečeno) pripravo steakov v ponvi. Za vedno popolne rezultate.

Frying pan on stove
Salmon in pan

Natančna pomoč, brez ugibanj

Predstavljamo vam vašega novega kuhinjskega pomočnika, kuhalno ploščo SensePro®. Odkrijte nove načine priprave jedi z metodo sous-vide in uživajte v jedeh restavracijske kakovosti.

Predstavljamo vam vašega novega kuharskega pomočnika.

Kuhalna plošča SensePro® vam skupaj z brezžičnim senzorjem za hrano omogoča, da kuhate po metodi sous-vide s popolno natančnostjo. Temperaturo lahko nastavite do stopinje natančno. 

Metoda kuhanja sous-vide vam omogoča lažje razporejanje časa med kuhanjem, saj vam, medtem ko jed vpija okuse in hranila, zagotavlja dovolj časa, da pripravite preostale komponente vaše jedi restavracijske kakovosti.

Close-up pot

Profesionalni rezultati zahtevajo profesionalna orodja.

Kuhalna plošča SensePro®

Naša serija kuhalnih plošč SENSE ima pametne funkcije, ki med kuhanjem nudijo natančno pomoč in zagotavljajo, da je ugibanje stvar preteklosti. Tako lahko vsakič ustvarite okusne jedi.