Pralni stroji z UniversalDose predalom

Aktivira kapsule PODS® 60 % hitreje – za učinkovito čiščenje pri hitrem pranju in pranju z mrzlo vodo*

* Interni test pri uporabi enournega programa za pranje bombaža pri 30 °C, za primerjavo uporabe kapsul PODS® v predalu UniversalDose in uporabe kapsul PODS® v bobnu.

UniversalDose predal

Patentirana tehnologija vodnega curka, ki se vrtinči, zmehča in predre kapsule PODS, še preden pridejo v boben, kar izboljša njihovo delovanje. Aktivira moč kapsul PODS® 60 % hitreje kot pri uporabi v bobnu.

Zakaj je 30 novih 40 pri pranju

Večina ljudi želi ravnati bolj trajnostno pri pranju oblačil, toda marsikdo verjame, da pranje pri nizkih temperaturah ne bo odpravilo neprijetnega vonja in madežev. Tehnologija pranja je tako napredovala, da je pranje pri 30 °C prav tako učinkovito kot pri 40 °C, obenem pa se bodo barve ohranile dlje in porabili boste manj energije.

Manj perite, več uporabljajte paro

Oblačil pogosto ni treba v celoti oprati, zlasti če jih je treba samo na hitro osvežiti. S paro boste prihranili pri porabi vode in podaljšali življenjsko dobo oblačila – in planeta. Dodaten plus je, da para zgladi gube in prihrani čas pri likanju.

Mnogi pralni stroji in sušilni stroji Electrolux imajo program Steam Refresh za osveževanje oblačil s paro ali ob koncu programa ali po želji, ko bi radi osvežili oblačila.

SensiCare – vaš vsakdan nežno opran

Naš sistem SensiCare zagotavlja pravo raven nege, tako da prilagodi čas ter porabo energije in vode količini perila. To prepreči, da bi se oblačila prala predolgo, in poskrbi, da oblačila ohranijo videz in občutek dlje časa.