Tehnologija AirDry

Popolno suha posoda takoj po končanem pomivanju!

Pozabite na sušenje posode. Zaupajte našemu novemu pomivalnemu stroju Electrolux s sistemom AirDry, ki bo to opravil namesto vas. Posode vam ni treba zložiti ven takoj po koncu pranja. Zaradi sistema AirDry lahko odidete po nakupih, pomivalni stroj pa izpraznite po vrnitvi; posoda bo suha, brez vonja in madežev.

Udobje pomivanja RealLife™

Pomivalni stroji Real Life™ podpirajo vašo strast do kuhanja, saj hitro in učinkovito rešujejo težave s kupi umazane posode, ki je osovražena posledica dejavnosti v kuhinji. Vse preprosto naložite v pomivalni stroj – med kuhanjem in po končanem kuhanju. Ni pomembna vrsta posode, saj satelitska pršilna ročka Flexi Spray, s 5 nivoji pršenja, pa tudi rahla regulacija košare, jamčita učinkovito pomivanje ne glede na način zlaganja posode in velikost obremenitve.

Naraven način sušenja

V zaključni fazi cikla, ko je notranja temperatura stroja dovolj nizka, da ne ogroža varnosti vaše delovne površine*, ključavnica Diamond Lock samodejno odpre vrata pomivalnega stroja za 10 cm. Zaradi tehnologije AirDry pride do naravnega pretoka zraka, kar mogoča hitro sušenje posode.

*Popolno varnost za vaše kuhinjske površine in fronte kuhinjskega pohištva je potrdil laboratorij Electrolux na podlagi testiranj, ki ustrezajo 10-letni uporabi stroja. Opravljena so bila na različnih pohištvenih materialih, v programu Eco pri polnjenju s 15 pogrinjki.

Minimalna poraba energije

Tehnologija Air Dry jamči najvišjo energetsko učinkovitost v razredu A+++, ne samo v standardnem programu Eco 50, ampak tudi v najpogosteje uporabljanih programih: Auto Sense 45–70, Steklo 45 in Intenzivni 70°, ki je namenjen pomivanju zelo umazane posode. Lahko ste prepričani, da stroj ne porablja energije med cikli, saj jo funkcija AutoOff samodejno izklopi 5 minut po koncu cikla.

Ob razmišljanju o vaših individualnih potrebah smo razvili vrsto rešitev, ki so zdaj na voljo v pomivalnih strojih Air Dry. Preglejte naše predloge in izberite model, ki bo v celoti izpolnil vaša pričakovanja.

Še več prostora ...

Če potrebujete več prostora za posodo, izberite model RealLife™ s povečano komoro XXL in s tretjim predalom, namenjenim jedilnemu priboru. Plastični vložek predala z opranim jedilnim priborom je odstranljiv, kar precej olajša prelaganje jedilnega pribora. Dodatna prednost pa je v tem, da lahko na mesto tega vložka postavimo pladenj iz pečice ter ga hitro in učinkovito operemo.

 

Skrbimo za vašo stekleno posodo

Zaupajte našim pomivalnim strojem in pozabite na ročno pomivanje občutljive posode. Izberite model, ki ima poseben program Glass Care 45°, ki posodo opere pri nižji temperaturi in s tem zmanjšuje termični šok. Pred izgubo sijaja ščiti tudi najbolj občutljivo steklo. Silikonske konice Soft Spikes za stabilnost visokih steklenih kozarcev. Določeni modeli imajo še dodatna držala Soft Grips, ki trdno držijo kozarce na mestu. Tako jih zavarujejo pred praskami in drugimi poškodbami.

Varuh vašega časa 

Funkcija Time Manager skrajša način pranja za polovico. Modeli pomivalnih strojev s to funkcijo omogočajo, da izberete svoj priljubljeni cikel pomivanja, in kot bi mignil, bo vaša posoda bleščeče čista! To je idealna rešitev, kadar imate goste!

Prilagodi se vašim potrebam

Spoznajte program Auto Flex, ki natančno prilagodi parametre pomivanja glede na stanje napolnjenosti stroja ter tako omogoča prihranek vode in energije. Zaradi senzorja umazane vode stroj oceni količino in stopnjo umazanosti posode ter nastavi popolnoma ustrezno temperaturo med  45 do 70 °C in čas pomivanja.

Zadostuje le en pogled

Vedno boste na tekočem o preostalem času pranja. Nekateri naši vgradni pomivalni stroji, opremljeni s funkcijo Time Beam, med delovanjem na tla projicirajo preostali čas do konca programa. Drugi pa, zaradi funkcije BeamOnFloor, projicirajo delovanje stroja v obliki pisanega svetlobnega žarka na tleh.

Drsni tečaji 

Pri projektiranju front na kuhinjskem pohištvu vam ni treba omejevati svoje kreativnosti. Predstavljajte si pomivalni stroj z drsnimi tečaji, ki lajšajo montažo naprave, če je višina podnožja od 4 do 7,8 cm.

Izjemno tihi junak

Iščete pomivalni stroj, ki se bo prilegal vaši odprti kuhinji? Izberite model z invertnim motorjem, ki zagotavlja nizko raven hrupa. Pri odločanju za nakup je to zelo pomemben argument.  Zagotovo bo povečal udobje vašega življenja, saj ne bo prekinjal vsakodnevnih gospodinjskih opravil.

Osvetlitev notranjosti

Praktična prednost je funkcija osvetlitve notranjosti pomivalnega stroja, ki jo imajo določeni izbrani modeli. To vam bo še posebej všeč pri zlaganju posode v stroj in iz njega.