PODROBNOSTI IZDELKA

Parni likalnik Refine 600 vam z enakomerno porazdelitvijo pare omogoča, da hitro in brez truda zgladite gube na svojih oblačilih. Vgrajeni senzor zaznava, kdaj je vaš likalnik brez nadzora, indikator vroče likalne plošče pa vam omogoča, da veste, kdaj je likalnik vroč.

Prednosti

Hitro in zmogljivo.

Uživajte v odličnih rezultatih likanja s popolnim ravnovesjem segrevanja, pare in tlaka. Hitro segrevanje in enakomerna porazdelitev pare pomenita, da je vaš likalnik pripravljen za glajenje gub na oblačilih v 30 sekundah.

Likalna plošča GLISSIUM™ 175, odporna proti praskam.

Likalna plošča GLISSIUM™ 175 je odporna proti praskam in ima veliko odprtin za enakomerno porazdelitev pare ter zlahka drsi po vaših oblačilih.

Intuitivno in varno.

Vgrajeni senzor za trojni izklop samodejno izklopi vaš likalnik – bodisi če ste ga pustili na oblačilu, na boku ali v pospravljenem položaju. Indikator vroče likalne plošče na konici vašega likalnika zazna, kdaj je likalna plošča vroča.

Sistem proti kapljanju.

Zmanjšajte možnost vodnih madežev na vaših oblačilih. Sistem proti kapljanju, bimetal v notranjosti likalnika, preprečuje vdor vode v parno komoro, kadar je temperatura prenizka.

Funkcija samočiščenja.

Skrbite za svoj likalnik tako, kot skrbite za svoja oblačila, s preprečevanjem neželenega nalaganja apnenca. Z raztopino proti nalaganju apnenca FlushClean lahko zlahka odstranite apnenec z izplakovanjem sistema z vodo.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone