PODROBNOSTI IZDELKA

"Ustvarjanje najrazličnejših zdravih in okusnih mešanic še nikoli ni bilo tako preprosto kot z mešalnikom Explore 6 s Truflow® rezili. Zmogljiv 1400-W motor poganja šest rezil, ki optimizirajo mešanje vsebine tako pri vročih kot hladnih receptih in zagotavljajo do 48 %* bolj kremasto teksturo. *V primerjavi z mešalnikom Electrolux Create 3 (E3TB1-4GB) na podlagi internega preizkusa (2021) z meritvijo količine ostankov nad 1 mm po 1-minutnem mešanju pri najvišji hitrosti ob pripravi standardnega recepta po IEC60335-2-14"
Preberi več

Prednosti

Odlično mešanje s TruFlow® rezili

"Vsakič znova uživajte v popolni teksturi zahvaljujoč Truflow® rezilom. Šest Truflow® rezil zagotavlja učinkovitejše mešanje živil in posledično do 48 % bolj kremasto ter konsistentno teksturo. *V primerjavi z mešalnikom Electrolux Create 3 (E3TB1-4GB) na podlagi internega preizkusa (2021) z meritvijo količine ostankov nad 1 mm po 1-minutnem mešanju pri najvišji hitrosti ob pripravi standardnega recepta po IEC60335-2-14"

1400-vatni zmogljivi motor za zanesljivejše delovanje

Ustvarjanje popolne teksture še nikoli ni bilo tako preprosto. Zmogljivi motor poganja rezila, ki učinkovito zmeljejo vse sestavine, zaradi česar so primerna tako za mešanje kremnih juh kot za drobljenje ledu.

Toplotno odporna steklena posoda je primerna za vroče in mrzle mešanice

"Izjemno zmogljivi mešalnik Explore 6 vam zagotavlja popolno svobodo pri raziskovanju široke palete najrazličnejših receptov. Uživajte v mešanju najrazličnejših sestavin v posodi iz borosilikatnega stekla, ki je kos tudi velikim temperaturnim spremembam do 100 °C, zaradi česar lahko pripravljate sveže sadne napitke, hladne pijače in vroče juhe. Vrč mora biti pri sobni temperaturi (25 °C) najmanj 4 ure, preden vanj nalijete vrelo vodo."

Konsistentni rezultati s programi za različne recepte in hitrosti.

Eksperimentirajte v kuhinji in uživajte v vselej popolnih teksturah z izjemno zmogljivim mešalnikom Explore 6. S preprostim pritiskom na gumb boste lahko vselej uživali v popolnih sadnih napitkih, drobljenem ledu in vročih juhah. Natančno upravljanje različnih hitrosti mešalnika in pospeškom moči, ki jo zagotavlja funkcija Pulse..

Velika,1,75-litrska posoda.

Velika posoda nudi idealno kapaciteto za pripravo najrazličnejših sadnih napitkov in izvrstnih juh za vso družino - tudi ob posebnih priložnostih.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone