PODROBNOSTI IZDELKA

Ustvarjajte vsakodnevno slastno mešanico s tehnologijo TruFlow®. Palični mešalnik Create 4 vam nudi moč, udobje in vsestransko mešanje in stepanje. Vaša kuhinjska naprava za na pot.

Prednosti

Electrolux - Mešalnik - E4HB1-6GG

Optimalno mešanje s tehnologijo TruFlow®

Tehnologija TruFlow® z edinstveno mešalno nogo stepanje hrane in optimizirano obliko rezila meša sestavine z natančnostjo, kar daje slastne, idealno zmešane rezultate.

Electrolux - Mešalnik - E4HB1-6GG

Raznoliki pripomočki za vsakdanje recepte

Smoothiji, omake, pireji, juhe in sesekljana čebula. Ta večfunkcijski kuhinjski pripomoček vas povede dlje kot domačega šefa kuhinje. Paličnemu mešalniku je priložena posoda in mini sekljalnik.

Electrolux - Mešalnik - E4HB1-6GG

600 W močan motor

Močan motor vam daje priložnost, da preprosto ustvarjate juhe, testo, pesto in omake, z enakomerno gladkimi in slastnimi rezultati za vas in vašo družino.

Electrolux - Mešalnik - E4HB1-6GG

Turbo funkcija za polno moč v trenutku

Gumb turbo omogoča neposreden dostop do polne moči 600 W in posledično hitro in nemoteno mešanje. To funkcijo uporabite, kadar želite prihraniti čas ali ob koncu mešanja.

Electrolux - Mešalnik - E4HB1-6GG

Brez BPA

Oblikovan iz sestavnih delov brez BPA je ročni mešalnik Create 4 primeren za mešanje širokega nabora receptov, celo zdrave hrane za dojenčke.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove