PODROBNOSTI IZDELKA

Ustvarite svoj lastni dnevni smoothie ali pa hitro zdrobite led s pomočjo posebej oblikovanega rezila TruFlow® in robustne moči za slastne rezultate in gladko teksturo.

Prednosti

Electrolux - Mešalnik - E3TB1-4GG

Optimalno mešanje z rezili TruFlow®

Štiri rezila TruFlow® iz nerjavečega jekla so namensko oblikovana za to, da ustvarijo močan učinek vrtinčenja, ki optimizira mešanje in iz vaših sestavin potegne najboljše.

Electrolux - Mešalnik - E3TB1-4GG

500 W močan motor

Močan motor omogoča, da je mešanje občutljivih receptov ali trdih sestavin in drobljenje ledu preprosto, rezultati pa gladki in slastni.

Electrolux - Mešalnik - E3TB1-4GG

Več hitrostnih stopenj in pulzni način delovanja

Pridobite najboljše iz vsakega recepta z izbiro optimalne moči z dvema spremenljivima hitrostma in pulznim načinom, kar vam daje zaupanje in užitek tako pri procesu mešanja kot pri rezultatu.

Electrolux - Mešalnik - E3TB1-4GG

1,5 l velikodušne prostornine

Zmešajte zdrave smoothieje in deserte za celo družino ali pripravite velike svežnje za zamrzovanje ter uživajte kasneje, zahvaljujoč velikodušnemu 1,5 litrskemu steklenemu vrču.

Electrolux - Mešalnik - E3TB1-4GG

Varno za pomivanje v pomivalnem stroju za preprosto čiščenje

Tako vrč kot tudi rezila iz nerjavečega jekla so varni za pomivanje v pomivalnem stroju. Rezila so hkrati preprosti snemljiva, kar čiščenje izjemno olajša ter prihrani vaš čas.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove