PODROBNOSTI IZDELKA

Od kruha do čokoladnega kolača z lešniki ter vse vmes, naprava Create 5 Kitchen vam pomaga vsakokrat pripraviti slastne pečene dobrote. Njena izjemna moč mešanja ter močan motor omogočata optimalne in skladne rezultate pečenja. Naprava za peko Create 5 Kitchen z robustnim telesom nudi zanesljivo izvedbo za poljubno priložnost od peke posladkov do prazničnih gostij.

Prednosti

Electrolux - Kuhinjski robot - E5KM1-4BPT

Optimalni rezultati z izjemno mešalno močjo

Izjemna sposobnost mešanja zagotavlja, da so vse sestavine združene in da nobena sestavina ne ostane nedotaknjena, kar poskrbi za enakomernost in gladkost pri pripravi enostavnih in zahtevnih receptov.

Electrolux - Kuhinjski robot - E5KM1-4BPT

1200 W močan motor

Za peko polnozrnatega kruha in pic s tanko skorjo potrebujete močan motor za gnetenje brez napora. Močan motor omogoča zanesljivo zmogljivost in raznolikost pri ustvarjanju izbranih receptov na vašem pekovskem potovanju.

Electrolux - Kuhinjski robot - E5KM1-4BPT

Posoda s prostornino 5 l iz nerjavnega jekla

Velika posoda omogoča idealno kapaciteto za peko manjših in večjih količin, od kolačkov do intimnih družinskih srečanj ter slastnih tort za posebne priložnosti.

Electrolux - Kuhinjski robot - E5KM1-4BPT

Vsestranski pripomočki

Ustvarjanje okusnih in zdravih pekovskih dobrot zahteva raznolika orodja. Pripravite svoj najljubši kruh iz kislega testa, sladico iz kremnega sira ter merengue piškotke s pomočjo kavljastega nastavka za testo, stepalnika brez oprijemanja in metlice.

Več hitrosti in impulzov

Za skladne in odlične rezultate - od stepanja lahke smetane do gnetenja čvrstega testa z natančnim nadzorom šestih hitrosti in impulzno funkcijo.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

 

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone