PODROBNOSTI IZDELKA

Cvrtje na zraku, kuhanje na sopari ali oboje. S parnim zračnim cvrtnikom 800 meje postavlja le vaša domišljija. Zdaj lahko pripravite zdrave in slastne obroke, ki so hkrati zunaj hrustljavi, znotraj pa sočni - resnično nekaj za vsakogar.

Prednosti

Cvrtje jedi z do 90 % manj maščob in do 50 % manj kalorij.*

Cvrtnik 800 Steam Air vam omogoča bolj zdrav način uživanja v vaših priljubljenih ocvrtih jedeh. Vroč zrak kroži okoli sestavin in jih segreva z vseh strani ter jedem podari naravno, hrustljavo skorjo.

*V primerjavi z ocvrtim krompirčkom, cvrtem v olju. Analizo je opravil pooblaščeni laboratorij (ISO/IEC 17025:2017).

Bolj zdravi obroki s kuhanjem na pari

Pripravite vaše priljubljene jedi z vgrajeno funkcijo pare, ki ohranja esencialna hranila in vlago. Enostavno napolnite 1,1-litrsko posodo za vodo in soparite vse od rib do zelenjave in odlično pripravljenih cmokov.

S prednastavljenimi funkcijami kuhanja je konec z ugibanjem

Parni zračni cvrtnik 800 ima funkcije prednastavljenih postopkov kuhanja, ki poenostavljajo cvrtje, soparjenje, pečenje in dehidriranje vaših priljubljenih živil. Prednastavljeni recepti samodejno prilagodijo čas in temperaturo ali pa ju po želji ročno nastavite.

Enostavno čiščenje in primerno za strojno pomivanje

Parni zračni cvrtnik 800 ima prevleko proti prijemanju, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje po pripravi obroka. Ročno pomivanje ali enostavno pomivanje snemljivih delov v pomivalnem stroju.

Priročen opomnik za pretresanje

Opomnik za pretresanje vam sporoči, kdaj je čas, da živilo pretresete, tako da je enakomerno zapečeno in hrustljavo. Aktivira se samodejno sredi postopka kuhanja, tako da vam ni treba posebej nastavljati alarma.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone