PODROBNOSTI IZDELKA

Pripravite bolj zdravo ocvrto hrano z zračnim cvrtnikom Air Fryer 700 – do 90 % manj maščob in do 50 % manj kalorij*. Cvrite, pecite na žaru, pražite ali pecite hitreje kot kdaj koli in tako pripravite različne slastne obroke za celo družino.
* V primerjavi z ocvrtim krompirjem, cvrtem v olju. Analizo je opravil pooblaščeni laboratorij (ISO/IEC 17025:2017).

Prednosti

Prostorsko varčna velikost brez zmanjšanja kapacitete cvrtja

Zračni cvrtnik Air Fryer 700 zaradi privlačne, kompaktne zasnove zavzame manj prostora na kuhinjskem pultu, kapaciteta košare za cvrtje pa zaradi tega ni nič manjša. Naenkrat lahko pripravite do 1,4 kg ocvrtega krompirja – za hitre in hrustljave rezultate.

S prednastavljenimi funkcijami kuhanja je konec z ugibanjem

Zračni cvrtnik Air Fryer 700 ima funkcije prednastavljenih postopkov kuhanja, ki poenostavljajo cvrtje, pečenje in pogrevanje vaših priljubljenih živil. Prednastavljeni recepti samodejno prilagodijo čas in temperaturo ali pa ju po želji ročno nastavite.

Enostavno čiščenje in primerno za strojno pomivanje

Zračni cvrtnik Air Fryer 700 ima prevleko proti prijemanju, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje po pripravi obroka. Ročno pomivanje ali enostavno pomivanje snemljivih delov v pomivalnem stroju.

Priročen opomnik za pretresanje

Opomnik za pretresanje vam sporoči, kdaj je čas, da živilo pretresete, tako da je enakomerno zapečeno in hrustljavo. Aktivira se samodejno sredi postopka kuhanja, tako da vam ni treba posebej nastavljati alarma.

Dodatna oprema – praktičen večnamenski podstavek MultiCoaster

Vsestranski večnamenski podstavek MultiCoaster se prilega v zgornji del cvrtnika kot prostorsko varčna podstavna plošča košare za cvrtje ali kot odlagalno mesto za pribor in začimbe pri pripravi jedi. Snemljiv je tudi za uporabo na mizi, ko servirate hrano iz vroče košare.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone