PODROBNOSTI IZDELKA

Uživajte hrustljavo, okusno ocvrto hrano z malo in brez olja. Vsestranski cvrtnik na vroč zrak Explore 6 omogoča cvrtje, peko na žaru, praženje in celo pečenje. Slastne jedi za vso družino, brez slabe vesti zaradi uporabe olja.

Prednosti

Cvrtje jedi z do 90 % manj maščob in do 50 % manj kalorij.*

Cvrtnik Explore 6 Air vam omogoča bolj zdrav način uživanja v vaših priljubljenih ocvrtih jedeh. Vroč zrak kroži okoli sestavin in jih segreva z vseh strani ter jedem podari naravno, hrustljavo skorjo.

*V primerjavi z ocvrtim krompirčkom, cvrtem v olju. Analizo je opravil pooblaščeni laboratorij (ISO/IEC 17025:2017).

Cvrtje, peka, praženje ali peka na žaru.

Zračni cvrtnik Explore 6 je odlična in vsestranska kuhinjska naprava. Ko si zaželite cvrtje, peko, praženje ali peko na žaru, ne potrebujete več naprav – vse to lahko storite z zračnim cvrtnikom. Lahko poiščete navdih s prilagojenimi recepti.

Preprosto kuhanje s prednastavljenimi programi.

Osem prednastavljenih programov za kuhanje vam olajša pot do okusnih in zdravih jedi. Ne glede na to, ali pečete piškote, piščanca ali pripravljate ocvrto zelenjavo, je cvrtnik na vroč zrak Explore 6 hiter, njegova uporaba pa povsem preprosta.

Velika prostornina za družinske obroke.

Pripravite zdrave obroke za svojo družino z velikim cvrtnikom na vroč zrak Explore 6. Snemljiva košara je tako velika, da lahko hkrati pripravite celega piščanca.

Preprosto čiščenje z deli, ki so primerni za strojno pomivanje.

Vse odstranljive dele cvrtnika Explore 6 lahko brez skrbi pomijete v pomivalnem stroju. S tem bo v kuhinjskem koritu ostalo manj umazane posode.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone