PODROBNOSTI IZDELKA

Z aparatom Explore 6 Manual Espresso lahko v udobju lastnega doma uživate v bogatih aromah in žametnih teksturah kavnih napitkov iz vaše najljubše kavarne. Odkrijte skrivnost poustvarjanja izjemnega okusa v domači kuhinji – kadar koli.

Prednosti

Natančen nadzor za popoln okus s tehnologijo Thermo Block

S tehnologijo Thermo Block lahko natančno nadzorujete temperaturo in kavo pripravite izjemno hitro. Rezultat je kava popolnega okusa – vsakič.

Odkrijte več možnosti priprave kave s kompletom filtrov

Komplet filtrov vam ponuja več možnosti priprave kave. Vsebuje filter 2-v-1 ter vložek E.S.E., ki je združljiv s kapsulami. Filtra omogočata povsem preprosto prilagajanje intenzivnosti priprave ali nastavitev aparata za vselej popolno kavo.

Funkcija Auto-Shot Volume Control za popoln espresso

S funkcijo Auto-Shot Volume Control lahko količino kave pri pripravi espressa popolnoma prilagodite izbrani skodelici. Izjemno natančen nadzor z enim samim pritiskom na gumb.

Čiščenje je zahvaljujoč snemljivemu prestreznemu pladnju povsem preprosto

Čiščenje je po pripravi popolnega espressa zahvaljujoč snemljivemu prestreznemu pladnju neverjetno preprosto. Če pladenj odstranite, lahko v aparat namestite do 12 cm visoke skodelice.

Ustvarite popolno kavarniško teksturo s penilnikom mleka polne velikosti.

Uživajte v kavi popolne kavarniške teksture s pomočjo penilnika mleka polne velikosti. Zmogljivi penilnik mleko spremeni v žametno, prefinjeno peno, ki je idealna za kapučino in druge kavne napitke.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone