PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 700 GreenZone+ ima zatesnjen predal, v katerem se vlažnost ohranja na uravnoteženi ravni z upravljanjem odvečnega kondenza, kar pomaga preprečiti kvarjenje hrane. S tem se ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*
*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dnevih v predelku GreenZone+.

Prednosti

GreenZone+ pomaga ohraniti hranljivost sadja in zelenjave

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

Revolucionaren izdelek – edinstven kombinirani hladilnik z reciklirano plastiko

S ponosom predstavljamo naš edinstven kombinirani hladilnik z notranjo oblogo, izdelano iz 70 % reciklirane plastike. Plastika iz zavrženih hladilnikov se uporablja za izdelavo novih hladilnikov, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov preko krožnosti.

45 % večja prostornina kot standardno*

Po zaslugi MaxiSpace pridobite 45 % večjo prostornino kot pri standardnem kombiniranem hladilniku.* Je višji in širši od običajnih hladilnikov, s čimer ponuja obilo prostora za številne izdelke.

*V primerjavi z lastnim kombiniranim hladilnikom standardne velikosti

Hrana ostaja do 60 % sočnejša in bolj navlažena s tehnologijo TwinTech.*

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.*

*Interni test tehnologije TwinTech s pomočjo interne metode meri stopnjo navlaženosti po 9 dneh v primerjavi z izdelkom iste znamke z enim evaporatorjem.

Vedno pod nadzorom. Z aplikacijo Electrolux

Upravljajte vaš hladilnik z vašo pametno napravo. Prejemajte obvestila, če so vrata odprta, kot tudi napotke za vzdrževanje, da bo vaš hladilnik deloval brezhibno. Naučite se, kje in kako shranjevati živila, da skrbno ohranite njihovo kakovost.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone