PODROBNOSTI IZDELKA

Hladilno-zamrzovalna enota 800 Cooling 360° Fridge-Freezer ima funkcijo naprednega kroženja zraka. Posebej zasnovan sistem potiska hladen zrak v vsak kotiček skozi pametno razporejene prezračevalne odprtine za idealno ohranjeno hrano.

Prednosti

Lahko pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*.

Cooling 360° z vrhunsko notranjostjo iz nerjavnega jekla z naprednim hlajenjem zmanjša količino zavržene hrane za 28 %*. Učinkovite prezračevalne odprtine omogočajo enakomerno temperaturno porazdelitev na vsaki polici, s čimer zagotavljajo, da je hrana zaščitena ne glede na to, kam jo postavite.

*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na podlagi zunanjih preizkusov trajanja užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjene na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocenjeno potencialno zmanjšanje količine zavržene hrane temelji na zmogljivosti naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

Revolucionaren izdelek – edinstven kombinirani hladilnik z reciklirano plastiko

S ponosom predstavljamo naš edinstven kombinirani hladilnik z notranjo oblogo, izdelano iz 70 % reciklirane plastike. Plastika iz zavrženih hladilnikov se uporablja za izdelavo novih hladilnikov, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov preko krožnosti.

GreenZone+ pomaga ohraniti hranljivost sadja in zelenjave

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

Hrana ostaja do 60 % sočnejša in bolj navlažena s tehnologijo TwinTech.*

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.*

*Interni test tehnologije TwinTech s pomočjo interne metode meri stopnjo navlaženosti po 9 dneh v primerjavi z izdelkom iste znamke z enim evaporatorjem.

Narezki so v predalu ExtraChill zaščiteni

Ohranite kakovost narezkov in sirov v predalu ExtraChill.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone