PODROBNOSTI IZDELKA

Naša indukcijska kuhalna plošča 800 Flexibridge® z integrirano napo eXTractor pušča prosto pot vašim idejam o zasnovi kuhinje. Ni treba, da je napa nameščena nad vašo kuhalno ploščo; s tem se sprosti prostor in vam omogoči, da po svoje načrtujete svojo kuhinjo, brez omejitev.

Prednosti

Kitchen Design Freedom – sprostite prostor brez omejitev

Sprostite prostor in pustite svojim idejam prosto pot s Kitchen Design Freedom. Namestite svojo kuhalno ploščo z integrirano napo, kjer koli želite, saj nadomešča potrebo po viseči napi nad vašim prostorom za kuhanje. Izkusite več svobode v svoji kuhinji.

Double FlexiBridge® za maksimalno prilagodljivost, medtem ko kuhate

Double FlexiBridge® zagotavlja dve 4-segmentni kuhalni površini, pri čemer povezuje do 4 kuhališča za maksimalno prilagodljivost. Zdaj lahko kuhate z lonci in ponvami različnih velikosti, saj se vsaka stran lahko prilagodi vašim potrebam.

Tiho očistite svojo kuhinjo s funkcijo Breeze

Funkcija Breeze osveži zrak v vaši kuhinji z nizko ravnijo hrupa po končanem kuhanju. Zdaj se lahko po obroku sprostite ali zabavate v okolju brez hlapov.

Filter 2-v-1 za bolj svež zrak v kuhinji

Filter 2-v-1 vsebuje tako ogljeni kot maščobni filter in s tem pomaga ohraniti svež zrak v kuhinji. Odstranljivi filter je mogoče preprosto očistiti v pomivalnem stoju in regenerirati v pečici za dolgotrajno uporabo.

Bolje izkoristite svoje aparate – aplikacija My Electrolux Kitchen

Aplikacija My Electrolux Kitchen vam zagotavlja obvestila, kadar je potrebno vzdrževanje, uporabne nasvete in funkcije ter funkcijo daljinskega upravljanja na daljavo in vam pomaga podaljšati življenjsko dobo vaših izdelkov. Povežite se, da kar najbolje izkoristite vaše aparate.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone