PODROBNOSTI IZDELKA

Najvišja hitrost še ne pomeni najvišje ravni hrupa. Napa 900 SilenceTech tiho in hitro odstrani paro in neprijetne vonjave iz kuhinjskega zraka brez neprijetnega hrupa. Med kuhanjem vam mogoča pogovarjanje v kuhinji ali poslušanje glasbe.

Prednosti

Tiho zmogljivo pomivanje s tehnologijo SilenceTech

Napa SilenceTech odstrani kuhinjske vonjave iz kuhinje zelo tiho, tudi ko deluje z najvišjo močjo. Naša izpopolnjena tehnologija vam omogoča, da se lahko bolj osredotočite na ustvarjanje izvrstnih jedi v čistem in mirnem okolju.

Tiho osvežite zrak s funkcijo Breeze

Takoj po koncu kuhanja pritisnite tipko Breeze in stopnja odsesavanja se bo znižala na tiho najnižjo stopnjo, pri kateri napa deluje 60 minut. To pomeni, da lahko v miru uživate v obroku, ob tem pa se zrak v kuhinji osveži v tišini.

Hob2Hood® za čisto pripravnost

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Opravi zahtevno delo, vi pa lahko tako misli – in roke – usmerite na kuhanje.

Ta napa omogoča hitro odvajanje neželene pare in neprijetnih vonjav

Visoko zmogljiva funkcija odsesavanja v tej napi je omogočena zaradi močnega motorja. Deluje hitro in vam pomaga hitro in temeljito odstraniti paro in neprijetne vonjave iz kuhinjskega zraka.

Dolga življenjska doba in odlična osvetlitev – naj vas LEDlights vodijo

Uživajte v dobri osvetlitvi med kuhanjem. Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in omogoča odlično vidljivost v kuhinji, zaradi česar lahko kuhate z več samozavesti in večjo živahnostjo.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone