PODROBNOSTI IZDELKA

Vrečka s-bag® Anti-Allergy zaščiti vaše zdravje in pomembno prispeva k higieni in čistosti zraka v vašem domu, obenem pa ohranja odlično učinkovitost. Vrečka s-bag® Anti-Allergy zmanjša izpostavljenost alergenom in vašo družino zaščiti pred tveganji, povezanimi z alergijami.

Prednosti

Electrolux - Vrečka za prah - E206S

Visoka zmogljivost filtriranja

Vrečko s-bag®Anti-Allergy odlikuje velika zmogljivost filtriranja cvetnega prahu, prašnih delcev, pršic, alergenov pršic in mačjih alergenov do velikosti 1 mikrona (15-krat manjše od premera človeškega lasu). Ta stopnja filtriranja pomaga osebam z astmo in alergijami.

Electrolux - Vrečka za prah - E206S

Dizajn Powerflow™

Patentirano 3D-zlaganje zagotavlja optimalno razvijanje vrečke, s čimer omogoča močno sesanje in preprečuje mašenje

Electrolux - Vrečka za prah - E206S

Izboljšan sistem zapiranja – trpežen in higienski

Preoblikovani sistem zapiranja je zdaj trdnejši, saj je izdelan iz močnejšega materiala in z novo tehnologijo tesnjenja. S tem zagotovi, da se vrečka s-bag® vedno zapre ter, da se ne pretrga ali pušča. Ta vrečka za sesalnik omogoča preprosto nameščanje v sesalnik in je bolj higienska, saj se ob odstranitvi samodejno zatesni in tako prepreči razlitje vsebine, s čimer zamenjava vrečk postane hitra in čista.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove