PODROBNOSTI IZDELKA

Operite, posušite ali osvežite, vse v enem stroju. S pralno-sušilnim strojem 700 SteamCare lahko operete in posušite tudi volnena oblačila brez krčenja. Ali pa uporabite program osvežitve namesto polnega programa pranja, kar zahteva zgolj 25 minut in vam prihrani 96 % vode.*
* Na podlagi notranjega testa porabe vode pri SteamRefresh pri polnem pranju 30 °C programa za delikatna oblačila z 1 kg količino perila.

Prednosti

Osvežite s paro in oblečite znova ter prihranite do 96 % vode.* 

25-minutni program SteamRefresh je primeren za delikatna oblačila in uporabi manj vode od običajnega pranja. Za bolj svež občutek lahko dodate tudi Electrolux Steam Fragrance.

* Na podlagi notranjega testa porabe vode pri SteamRefresh pri polnem pranju 30 °C programa za delikatna oblačila z 1 kg količino perila.

Zagotovljeno preprečevanje krčenja med pranjem in sušenjem z DualCare®, tudi pri volni*

DualCare® vam omogoča samozavestno pranje in sušenje. Stroj s certifikatom Woolmark Blue s prilagojeno temperaturo in gibanjem bobna učinkovito opere in posuši tudi jakne in volnene puloverje brez krčenja.*

* Primerljivo s sušenjem na ravni podlagi.

OneGo 20/60min – operite in posušite v zgolj eni uri

Z OneGo 20/60min lahko operete in posušite majhne količine mešanega perila v samo eni uri oz. jih operete v samo 20 minutah. Uživajte v hitri in priročni negi oblačil, ko se vam mudi.

SensiCare+ prihrani do 60 % časa, vode in energije pri sušenju* in do 40 % pri pranju s tehnologijo zaznavanja količine**

Optimalno pranje in sušenje vsake količine perila s SensiCare+. SensiCare+ je tehnologija zaznavanja količine perila, ki zazna količino in prilagodi program, da prihrani do 60 % časa, vode in energije pri sušenju* in do 40 % pri pranju.** S tem se zagotovi natančna nega pri pranju in sušenju.

* Na podlagi notranjega preizkusa časa, vode in porabe energije pri 1-kg količini perila v primerjavi z maksimalno količino pri bombažnem ciklu z uporabo SensiCare+, ki prilagodi program sušenja glede na količino. ** Na podlagi notranjega preizkusa časa, vode in porabe energije pri 1-kg količini perila v primerjavi z maksimalno količino pri bombažnem ciklu pri 30 °C z uporabo SensiCare+, ki prilagodi program pranja glede na količino.

CareDrum je nežen do tkanin

CareDrum omogoča gladko drsenje oblačil po zaslugi dvignjenega vzorca bobna, podobnega blazini, in lopatice z dvižniki. Zahvaljujoč edinstvenemu vzorcu bobna je le-ta nežen do vaših oblačil.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone