PODROBNOSTI IZDELKA

Z mešalnikom Create 4 Compact postanejo zdrave navade še preprostejše. In bolj slastne. Vzemite banano, nekaj svežega jagodičevja in malo soka. Premešajte. Zdaj lahko uživate v svežih, zdravih smoothie-jih – vedno in povsod.

Prednosti

Priročna prenosna steklenička 3-v-1.

Svoje najljubše sestavine zmešajte kar v prenosni steklenički 3-v-1 in jo preprosto vzemite s seboj. V stekleničko dodajte izbrane sestavine, jih zmešajte, namestite pokrov in v smoothie-ju uživajte kjer koli.

Zanesljivi rezultati z več stopnjami moči in funkcijo pulziranja.

Popolno teksturo lahko ustvarite s pomočjo dveh nastavitev hitrosti in funkcije pulziranja. Od drobljenega ledu do slastnih smoothie-jih – uživajte v zanesljivih rezultatih mešanja po vašem okusu.

Širok nabor dodatne opreme za najrazličnejše mešanje.

Preizkusite različne možnosti priprave hrane s širokim naborom dodatne opreme. 600-ml steklena posoda je idealna za domače mešanje, dve 600-ml in ena 300-ml prenosna steklenička so odlična izbira za uživanje v smoothie-jih na poti, mlinček pa je primeren za mletje kave in oreščkov.

Optimalno mešanje z rezili TruFlow®.

Rezila TruFlow® ponujajo zanesljivo in vselej optimalno mešanje – od drobljenja ledu do priprave smoothie-jev s popolno teksturo.

Prostorsko učinkovit in kompaktne oblike.

Pozabite na velike in težke mešalnike, ki zasedejo ogromno pultnega prostora. Ker je mešalnik Create 4 Compact prostorsko veliko učinkovitejši, vam bo v kuhinji ostalo na voljo dovolj prostora.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone