PODROBNOSTI IZDELKA

Samozavestno se podajte na svojo kulinarično pot. Z 700 Kitchen Machine lahko eksperimentirate brez težav. Stepanje, mešanje in gnetenje s popolno vidljivostjo in nadzorom nad postopkom.

Prednosti

Do 30 % več kruha v eni peki*

Dve prostorni 6 l in 4 l skledi vam omogočata izbor prave velikosti za vašo peko. Uporabite 6 l skledo, da naredite 30 %* več kruha. Lahko pa uporabite obe skledi, eno za drugo, za različne recepte.

*Kompaktno za Electrolux Kitchen Machine (E5KM1-4BPT / HA-3481E) na podlagi internega testa (2022)

Do 20 % hitrejše mešanje testa

Naj vaš asistent opravi dolgočasen del. Planetarno mešanje zagotavlja, da se vse sestavine temeljito pomešajo, tako da nobena sestavina ne ostane izvzeta, kar pomeni 20 %** hitrejše mešanje testa ter enakomerno in gladko teksturo.

**Kompaktno za Electrolux Kitchen Machine (E5KM1-4BPT / HA-3481E) na podlagi internega testa (2022)

Enostavno ustvarjanje z vsestranskimi orodji in dodatno opremo

S širokim naborom orodij in dodatne opreme lahko brez težav eksperimentirate. Nabor vključuje kavelj za testo za gnetenje testa, metlico za glazure in meringe, mešalnik SoftEdgeBeater z vgrajeno silikonsko lopatico in še veliko več.

PerfectRiseLid™ za popolno vzhajanje

PerfectRiseLid™ je idealen za vzhajanje testa. Omogoča kroženje optimalne količine zraka, kar zagotovi primerno vlažnost za vzhajanje testa in preprečuje, da se površina testa izsuši. Rezultat so okusni kruhki za vsak dan.

Spremljajte mešanico: premišljene LED lučke vam nudijo popolno vidljivost

Premišljene LED lučke so integrirane v kuhinjskega robota, tako da lahko enostavno spremljate potek mešanja in gnetenja, tudi če svetloba v vaši kuhinji ni idealna.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone