KOBBS39WX

Electrolux 800 SteamBoost vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA

Naše najbolj energijsko učinkovite pečice – varčujejo z viri, obenem pa zagotavljajo izjemen okus

Pečice EcoLine so naši najbolj energijsko učinkoviti modeli. Vsi modeli imajo funkcijo pare, ki omogoča peko pri nizkih temperaturah in prihrani do 20 % energije*. Vsebuje funkcijo čiščenja s paro, ki porabi do 95 %* * manj energije v primerjavi s pirolitičnim čiščenjem.

*Na podlagi internega testa, s katerim smo primerjali peko fileta lososa s funkcijo FullSteam in običajno peko lososa brez pare pri 170 ºC. ** Na podlagi internih testov, s katerimi smo primerjali porabo energije pečice SteamPro (parno čiščenje) in pečice SteamCrisp (pirolitično čiščenje). **Program Parno čiščenje je patentiralo podjetje Electrolux US2017082295 (A1) – METODA ZA ČIŠČENJE PEČICE S PARO.
Izvedite več
Razred energijske učinkovitostiA++
Vgradne mere V x Š x G (mm)590x560x550
Kuharske funkcijeAu Gratin;Bottom heat;Bread baking;Conventional/Traditional cooking;Defrost;Dough proving;Drying;Frozen foods;Full steam;Grilling;Humidity High;Humidity Low;Keep warm;Moist fan baking;Pizza setting;Plate warming;Preserving;Slow Cooking;Steam regenerating;Steamify;True fan cooking;Turbo grilling
PovezljivostDa
Skupna priključna moč (W)3500
Kategorija SteamProfisteam2
Vrsta programske urePUX
Uporabna prostornina notranjosti (l)70
PODROBNOSTI IZDELKA
Pečica 800 SteamBoost s Steamify® zaklene hranila in vlago, saj pri pripravi s paro hrani ni treba dodajati maščobe za okrepitev okusa. Uživajte v brezhibnih rezultatih s pritiskom na tipko. Izberite le temperaturo in pustite, da mi opravimo vse ostalo.
Electrolux - Pečica - KOBBS39WX
Steamify®, vaš parni asistent

S funkcijo Steamify® je priprava okusnih jedi še preprostejša. Vnesite temperaturo, pri kateri običajno kuhate, pečica pa bo samodejno prilagodila nastavitve, kar pomeni, da bodo vaše jedi s pomočjo pare popolne. Za zdravo in okusno hrano je tukaj naš strokovnjak za paro.

Pametna kuhinja - priročna, osebno prilagojena pomoč v kuhinji

Z aplikacijo My Electrolux Kitchen daljinsko upravljajte s pečico, odkrivajte naše različne partnerje in uživajte v osebno prilagojeni izkušnji kuhanja. Je priročen in enostaven način, da obogatite vašo izkušnjo pametne kuhinje.

Electrolux - Pečica - KOBBS39WX
Natančno pečenje z našim tipalom za jedi

Zahvaljujoč našemu tipalu za jedi lahko vsakokrat dosežete popolne rezultate. Omogoča vam nadzorovati postopek pečenja z merjenjem temperature jedra hrane. Opomni vas celo, ko se hrana speče na želeno temperaturo, in ustavi pečenje.

Intuitivno in funkcionalno na vašem dosegu. Prikazovalnik EXCite na dotik

S prikazovalnikom EXCite na dotik lahko enostavno nastavite temperaturo in časovnik za pečico in pripravite vse, od muffinov do lososa. Zagotavlja potrebno tehnologijo in pomoč za pripravo slastnih jedi po vaših željah.

Electrolux - Pečica - KOBBS39WX
S funkcijo hitrega segrevanja prihranite čas

Naša funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.

woman on couch with mobile phone
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti