EOH4P56BX

Electrolux standardna vgradna pečica

PODROBNOSTI IZDELKA
Razred energijske učinkovitostiA+
Vgradne mere V x Š x G (mm)593x560x550
Kuharske funkcijeBottom heat;Conventional/Traditional cooking;Defrost;Fan cooking;Frozen foods;Grilling;Moist fan baking;Pizza setting;Turbo grilling
PovezljivostNe
Skupna priključna moč (W)2320
Kategorija SteamNo
Vrsta programske ureLUX
Uporabna prostornina notranjosti (l)65
PODROBNOSTI IZDELKA
Konvekcijska pečica 300 se segreje hitreje kot običajna pečica. Ventilator enakomerno razporedi toploto in hrana je pripravljena hitro in enakomerno. Zdaj lahko pečete enotne piškote, ne da bi jih bilo treba obračati.
Electrolux - Pečica - EOH4P56BX
Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje

S pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.

Electrolux - Pečica - EOH4P56BX
Pirolitično čiščenje za trajen sijaj

Ohranjanje pečice kot nove ni težko z našo pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.

Uživajte v prikazovalniku EXPlore LED z odzivnimi tipkami na dotik

Odkrijte nov način, na katerega lahko izkusite svojo pečico s prikazovalnikom EXPlore LED in njegovimi odzivnimi tipkami na dotik. Privlačen vmesnik vam omogoča hiter dostop in dinamičen nadzor časa kuhanja, temperature in drugih funkcij.

Electrolux - Pečica - EOH4P56BX
Žar za zlato skorjico

Hrustljava slanina, z mehurčki obdana mozarela, vse to lahko enostavno pripravite s pomočjo žara. Idealno za piščančje perutničke, ki se kar stopijo v vaših ustah. 

Electrolux - Pečica - EOH4P56BX
Osvetlitev pečice za popolno vidnost

Spremljajte, kako se pripravlja lazanja in kako na piščancu nastaja ravno pravšnja skorjica. Z dobro razporejeno osvetlitvijo boste videli, kdaj bodo vaši obroki najbolj slastni. Vaše slastne jedi so zdaj osvetljene z vseh strani.

woman on couch with mobile phone
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti