PODROBNOSTI IZDELKA

Kuhalna plošča 600 Bridge z integrirano napo eXTractor je indukcijska kuhalna plošča z zmogljivim vgrajenim odsesovalnikom za več svobode pri načrtovanju kuhinje. Funkcija Bridge pa lahko združi 2 kuhališči v eno veliko kuhališče za posodo, kot so žar plošče.

Prednosti

Združite kuhališča za več prostora s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje.

4 posamezni krmilniki za kuhališča za več nadzora, medtem ko kuhate

Preprosto nadzorujte 4 različna kuhališča in nastavite ločene časovnike za vsako posebej s 4 posameznimi krmilniki. Vsako kuhališče ima 9 stopenj moči in druge funkcije, vključno s povečanjem moči, aktivnim dotikom, varovalom za otroke in krmilnikom hob2Hood.

Filter 2-v-1 za bolj svež zrak v kuhinji

Filter 2-v-1 vsebuje tako ogljeni kot maščobni filter in s tem pomaga ohraniti svež zrak v kuhinji. Odstranljivi filter je mogoče preprosto očistiti v pomivalnem stoju in regenerirati v pečici za dolgotrajno uporabo.

Napa se v samodejnem načinu prilagaja samodejno

Pri napi, ki se samodejno prilagaja, medtem ko zvišujete ali znižujete stopnjo moči, lahko svoje misli usmerite na kuhanje. Tehnologija samodejnega odsesavanja vam omogoča, da svoje misli usmerite na svojo jed, medtem ko kuhalna plošča in napa brezhibno opravljata svoje delo namesto vas.

Hitro očistite zrak v kuhinji s funkcijo Boost

Preprosto pritisnite funkcijo Boost na napi za takojšnje zmogljivo odsesavanje. Aktivira se za 10 minut in učinkovito odstrani čezmerne hlape in paro iz zraka v kuhinji.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone