PODROBNOSTI IZDELKA

Najvišja hitrost še ne pomeni najvišje ravni hrupa. Napa 900 SilenceTech tiho in hitro odstrani paro in neprijetne vonjave iz kuhinjskega zraka brez neprijetnega hrupa. Med kuhanjem vam mogoča pogovarjanje v kuhinji ali poslušanje glasbe.

Prednosti

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Tiho zmogljivo pomivanje s tehnologijo SilenceTech

Napa SilenceTech odstrani kuhinjske vonjave iz kuhinje zelo tiho, tudi ko deluje z najvišjo močjo. Naša izpopolnjena tehnologija vam omogoča, da se lahko bolj osredotočite na ustvarjanje izvrstnih jedi v čistem in mirnem okolju.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Tiho osvežite zrak s funkcijo Breeze

Takoj po koncu kuhanja pritisnite tipko Breeze in stopnja odsesavanja se bo znižala na tiho najnižjo stopnjo, pri kateri napa deluje 60 minut. To pomeni, da lahko v miru uživate v obroku, ob tem pa se zrak v kuhinji osveži v tišini.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Hob2Hood® za čisto pripravnost

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Opravi zahtevno delo, vi pa lahko tako misli – in roke – usmerite na kuhanje.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Ta napa omogoča hitro odvajanje neželene pare in neprijetnih vonjav

Visoko zmogljiva funkcija odsesavanja v tej napi je omogočena zaradi močnega motorja. Deluje hitro in vam pomaga hitro in temeljito odstraniti paro in neprijetne vonjave iz kuhinjskega zraka.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Dolga življenjska doba in odlična osvetlitev – naj vas LEDlights vodijo

Uživajte v dobri osvetlitvi med kuhanjem. Naša funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in omogoča odlično vidljivost v kuhinji, zaradi česar lahko kuhate z več samozavesti in večjo živahnostjo.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove